Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠλήρες και έτοιμο το Κέντρο Υγείας Ευόσμου να αντιμετωπίσει τον κοροναϊό

Πλήρες και έτοιμο το Κέντρο Υγείας Ευόσμου να αντιμετωπίσει τον κοροναϊό

Στη διάθεση του Κέντρου Υγείας Ευόσμου συνεχίζει να θέτει τις υπηρεσίες του ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, σε μια προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της επιχειρησιακής ετοιμότητας της μονάδας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας που είχε σήμερα, Δευτέρα 30 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός με τη Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κ. Φωτεινή Δάντση, συζητήθηκαν οι ενδεχόμενες ανάγκες που θα προκύψουν στην περίπτωση που το Κέντρο Υγείας οριστεί ως σημείο αναφοράς, με στόχο την καλύτερη και ασφαλέστερη αντιμετώπιση κάθε πιθανού κρούσματος COVID-19.

Όπως επισήμανε η κ. Δάντση το Κέντρο Υγείας Ευόσμου βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις νέες ανάγκες που θα προκύψουν, έχοντας προβεί με τη συνδρομή των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου σε όλες τις απαιτούμενες τεχνικές παρεμβάσεις για την ασφαλή εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ζήτησε να ενημερωθεί για την επάρκεια του υγειονομικού προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου, εκφράζοντας τη βούληση του Δήμου να προβεί -εφόσον υπάρχουν προβλήματα υποστελέχωσης- σε ενέργειες διεκδίκησης προς την κυβέρνηση, ώστε να καλυφθούν οι τυχόν κενές θέσεις. Ωστόσο, όπως διαβεβαίωσε η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας, στην παρούσα φάση δεν παρουσιάζονται ελλείψεις ιατρικού προσωπικού, καθώς το Κέντρο Υγείας Ευόσμου λειτουργεί με όλες τις ειδικότητες που προβλέπονται για τις μονάδες Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, ενώ σύντομα θα υπάρξει πλήρωση θέσεων για νοσηλευτικό προσωπικό από παλαιότερη προκήρυξη.

“Οι καιροί είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι και απαιτούν τη συνδρομή όλων, ώστε να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο την εύρυθμη και ασφαλή για τους συμπολίτες μας λειτουργία του τοπικών μονάδων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, διεκδικώντας παράλληλα από την πολιτεία μέτρα προάσπισης της δημόσιας υγείας και κάλυψης των αναγκών των πολιτών” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, επαναλαμβάνοντας παράλληλα την πρόθεσή του να συνδράμει ως γιατρός, εθελοντικά, στην εξυπηρέτηση των πολιτών που προσέρχονται για να εξεταστούν στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου.

Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Για τον κοροναϊό πάμε με το Μετρό στο πλήρως στελεχωμένο Κέντρο Υγείας Ευόσμου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ