Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Να προστατέψουμε την οικονομία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου!!»

«Να προστατέψουμε την οικονομία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου!!»

Την τόνωση της ρευστότητας της οικονομίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ζητάει με ανάρτηση στην σελίδα της στο facebook η παράταξη Καμαρινού, εκφράζοντας την ελπίδα ότι «η ομάδα των “εκλεκτών” και των ‘σοφών” που διοικεί τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου να προχωρήσει σε τέτοιες ρυθμίσεις και όποιες άλλες χρειαστεί…». Η ανάρτηση της παράταξης Καμαρινού που έχει τίτλο «Να προστατέψουμε την οικονομία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου» είναι η παρακάτω:

«Σε έκτακτες οικονομικές ελαφρύνσεις για την ανακούφιση επιχειρήσεων αλλά και οικογενειών οι οποίες πλήττονται από την πρωτόγνωρη κρίση που περνά η χώρα μας λόγω του κορονοϊού, προχωρούν πολλές δημοτικές αρχές στην Ελλάδα. Ειδικά για επιχειρήσεις που διακόπτουν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους προβλέπουν:

– Απαλλαγή ανταποδοτικών τελών (τέλη καθαριότητας & φωτισμού και φόρος ηλεκτροδοτούμενων χώρων)

– Απαλλαγή καταβολής των τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων

– Απαλλαγή καταβολής των τελών επί των ακαθαρίστων εσόδων των καταστημάτων

Ας ελπίσουμε έστω και καθυστερημένα, η ομάδα των “εκλεκτών” και των ‘σοφών” που διοικεί τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου να προχωρήσει σε τέτοιες ρυθμίσεις και όποιες άλλες χρειαστεί (οι οποίες κατά την άποψη της παράταξης μας “Ξεκινάμε από την Αρχή” κρίνονται αναγκαίες) για την τόνωση της ρευστότητας της οικονομίας του δήμου μας.

Ταυτόχρονα περιμένουμε και πρόσκληση δημοτικού συμβουλίου δια περιφοράς αν χρειαστεί να στηρίξουμε μία τέτοια πρωτοβουλία.

Είμαστε εδώ, δηλώνουμε παρόντες για το καλύτερο στον δήμο μας!!»

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ