Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑυστηρούς ελέγχους για την τήρηση εφαρμογής του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας πραγματοποιεί...

Αυστηρούς ελέγχους για την τήρηση εφαρμογής του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας πραγματοποιεί η Δημοτική Αστυνομία Κορδελιού Ευόσμου

Αυστηρούς ελέγχους για την τήρηση εφαρμογής του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, πραγματοποιεί από χτες η Δημοτική Αστυνομία Κορδελιού Ευόσμου,  καλύπτοντας περιοχές αιχμής, όπως κεντρικοί δρόμοι, πλατείες, πεζόδρομοι και πολυσύχναστα  σημεία του δήμου (τράπεζες, δημοτικά κτίρια).

Κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας διενεργούν ελέγχους στα έγγραφα κυκλοφορίας και μετακίνησης των πολιτών, εποπτεύοντας παράλληλα την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας με τα οποία λειτούργησαν σήμερα Τρίτη 24 Μαρτίου οι τρεις λαϊκές αγορές του Δήμου.

Για την εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στις λαϊκές, η δημοτική αστυνομία διενήργησε ελέγχους για την τήρηση των αποστάσεων των πάγκων στα 5 μέτρα, της μείωσης κατά 50% των παραγωγών ανά κλάδο, καθώς και της απαγόρευσης πώλησης  άλλων προϊόντων εκτός τροφίμων και χαρτικών.

Στο πλαίσιο εντατικοποίησης των ελέγχων, η δημοτική αστυνομία βρίσκεται σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία, μεριμνώντας για την εφαρμογή των έκτακτων κυβερνητικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, σε πρωινό και απογευματινό ωράριο.

Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ