Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΚαμία οδηγία από την πολιτεία για μακάβριες προετοιμασίες στα κοιμητήρια Ευόσμου

Καμία οδηγία από την πολιτεία για μακάβριες προετοιμασίες στα κοιμητήρια Ευόσμου

Η «Αγκίδα» επικοινώνησε με τον δημοτικό σύμβουλο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου με τη διοίκηση Μανδαλιανού και αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης στον οποίον υπάγονται τα κοιμητήρια Ευόσμου, κύριο Γρηγόρη Κυριακίδη, για να τον ρωτήσει αν υπάρχουν μακάβριες προετοιμασίες στα κοιμητήρια Ευόσμου εξαιτίας του κοροναϊού. Ο κύριος Κυριακίδης, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του εξαιτίας του ότι γύρισε από ταξίδι στο εξωτερικό, απάντησε πως, σύμφωνα με την τηλεφωνική ενημέρωση που είχε, δεν υπάρχει καμία οδηγία από την πολιτεία για καμία μακάβρια προετοιμασία εξαιτίας του κοροναϊού.

Κατά τα άλλα ο κύριος Κυριακίδης μας πληροφόρησε ότι εφαρμόζονται όλες οι άλλες οδηγίες της πολιτείας και στα κοιμητήρια, όπου εδώ και μια εβδομάδα είναι κλειστή η αίθουσα τελετών, οι κηδείες γίνονται σε πολύ στενό συγγενικό περιβάλλον, στο χώρο των κοιμητηρίων υπάρχει επάρκεια αντισηπτικών και οι εργαζόμενοι σ’ αυτά έχουν όλα τα απαραίτητα μέσα προστασία και ατομικής υγιεινής.

Ο κύριος Γρηγόρης Κυριακίδης κάλεσε κι από τη δική του πλευρά τους πολίτες να εφαρμόζουν τα μέτρα της πολιτείας για τον περιορισμό της διάδοσης του κοροναϊού και δήλωσε αισιόδοξος ότι εφόσον υπάρχει πειθάρχηση στις εντολές των αρχών δεν θα χρειαστεί καμιά μακάβρια συζήτηση για καμιά μακάβρια προετοιμασία. Η προτροπή του κυρίου Κυριακίδη προς τους πολίτες έχει ιδιαίτερη σημασία αφού και ο ίδιος έχει αυτοπεριοριστεί στο σπίτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ