Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠαρατείνεται η ισχύς των καρτών μέλους του Κοινωνικού Ιατρείου και Κοινωνικού Φαρμακείου

Παρατείνεται η ισχύς των καρτών μέλους του Κοινωνικού Ιατρείου και Κοινωνικού Φαρμακείου

Λόγω της λήψης μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού, ανακοινώνεται στους ωφελούμενους του κοινωνικού ιατρείου και φαρμακείου ότι η ισχύς των καρτών μέλους που έχουν λήξει παρατείνεται μέχρι της 22-05-2020.
Για όσους επιθυμούν έκδοση κάρτας για πρώτη φορά, παρακαλούνται να μην προσέρχονται στην υπηρεσία αλλά να επικοινωνούν στο 2310 764-779. Επίσης οι ωφελούμενοι του κοινωνικού φαρμακείου θα απευθύνονται στο κοινωνικό φαρμακείο για την αναζήτηση και παραλαβή των φαρμάκων μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 2310 765-860. Το ίδιο ισχύει και για όσους επιθυμούν να δωρήσουν φάρμακα στο κοινωνικό φαρμακείο δηλαδή κατόπιν συννενόησης στο ίδιο τηλέφωνο και λαμβάνοντας μέτρα ατομικής προστασίας (χρήση γαντιών, προστατευτικής μάσκας κ.λ.π.).
Τέλος τα ιατρικά ραντεβού για όσους γιατρούς δέχονται ασθενείς, καθώς και οι ιατρικές εξετάσεις θα διεκπεραιώνονται μόνο με τηλεφωνική συνεννόηση με την υπηρεσία.

Η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ