Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟ ιατρός και δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κάλεσε τον κόσμο να...

Ο ιατρός και δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κάλεσε τον κόσμο να είναι ψύχραιμος

Να ενωθούμε σύσσωμοι απέναντι στον αόρατο εχθρό χωρίς να τρομάζουμε, χωρίς να προτρέχουμε και χωρίς να κινούμαστε βεβιασμένα γιατί πανικός ήταν και είναι πάντα κακός σύμβουλος, κάλεσε τους πολίτες στο μήνυμά του ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και ιατρός, Κλεάνθης Μανδαλιανός, συμπληρώνοντας ότι οι ευπαθείς ομάδες θα πρέπει να μείνουν σε καραντίνα στα σπίτια τους για να αποφύγουν να κολλήσουν τον ιό από άλλους. Ο δήμαρχος κάλεσε και τους υπόλοιπους πολίτες, που δεν έχουν προβλήματα υγείας και που δεν είναι ηλικιωμένοι, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες. Αναφέρθηκε επίσης σε όλες τις ενέργειες που έγιναν από το δήμο για τον περιορισμό διάδοσης του κοροναϊού.

«Ο δήμος θα σταθεί δίπλα στον καθένα που τον έχει ανάγκη σ’ αυτήν την πρωτόγνωρη δοκιμασία», συμπλήρωσε ο δήμαρχος. Ο κύριος Μανδαλιανός επανέλαβε ως γιατρός ότι δεν χρειάζεται να γίνονται απολυμάνσεις γενικά και αόριστα και χωρίς να υπάρχει κρούσμα κοροναϊού, γι’ αυτό δεν θα προχωρήσει σε τέτοιες για λόγους εντυπωσιασμού και ψηφοθηρίας, ενώ ολοκληρώνοντας το μήνυμά του ζήτησε από τους δημότες να ακολουθούν τις οδηγίες του κράτους και να αποταθούν στο δήμο αν χρειάζονται τη βοήθειά του.

Η φωνή του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου και γιατρού, Κλεάνθη Μανδαλιανού, στο μήνυμά του προς τους δημότες ενέπνεε ψυχραιμία και σιγουριά. Ο δήμαρχος μίλησε χωρίς λεκτικές ακρότητες, χωρίς βερμπαλισμούς και σίγουρα η φωνή του και ως γιατρού έδωσε κουράγιο και θάρρος στους δημότες να αντιμετωπίσουν αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση με πειθαρχία και ψυχραιμία ταυτόχρονα.

Τα. Σ.

Νέα κοινωνική δομή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την εξυπηρέτηση απόρων και ανήμπορων
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ