Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΗ παράταξη του Γιάννη Καμαρινού καταπολεμά και νικά τους ιούς

Η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού καταπολεμά και νικά τους ιούς

Στην σελίδα της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού πριν λίγη ώρα αναρτήθηκε κείμενο σύμφωνα με το οποίο η νέα κοινωνική δομή που ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, δημιουργήθηκε κάτω από την πίεση της παράταξης Καμαρινού με τα δημοσιεύματα γι’ αυτήν την δομή στο δήμο Τρικκαίων. Ολόκληρη η ανάρτηση της παράταξης Καμαρινού είναι η παρακάτω:

«..ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ!!

Υποσχεθήκαμε σε όλους τους συμπολίτες μας, ότι ως παράταξη τόσο οι 14 εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι όσο και οι υποψήφιοι μας που έδωσαν τίμιο αγώνα και είναι στο πλευρό μας, να ασκήσουμε εποικοδομητική αντιπολίτευση για το καλό των δημοτών μας.

Η αντιπολίτευση με την έννοια της κριτικής αντιμετώπισης και εξέτασης των πράξεων πάσης φύσεως εξουσίας είναι από τα κύρια και αναπόσπαστα συστατικά στοιχεία κάθε δημοκρατικής διακυβέρνησης σε οποιοδήποτε επίπεδο. Διότι δεν υπάρχει άσκηση εξουσίας στην οποία να μην υφέρπει πάντοτε το στοιχείο της κατάχρησης της υπερβολής και όχι σπάνια της ιδιοτέλειας. Είναι πασίγνωστη η ρήση ότι «η εξουσία διαφθείρει, η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα».

Με γόνιμο διάλογο στο δημοτικό συμβούλιο, με στοιχεία, αποδείξεις και προτάσεις, με δουλειά και οργάνωση θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και θα κάνουμε τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου καλύτερο.

Η μέχρι τώρα συμπεριφορά της δημοτικής αρχής και όσων την συμβουλεύουν απέδειξε ότι δεν επιθυμεί να ακούει την φωνή της αντιπολίτευσης. Δεν θα ματαιοπονήσουμε για την επιλογή της αυτή και δεν πρόκειται να χύσουμε πολύ μελάνι.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα μας όμως, να συγκρίνουμε τα πεπραγμένα άλλων δημοτικών αρχών και να κρίνουμε τα αντίστοιχα στον δικό μας δήμο, που έστω και καθυστερημένα μετά την κατακραυγή που αντιμετώπισε στα κοινωνικά δίκτυα από πολλούς συμπολίτες μας για την επιδημία του κορονοϊού, βλέπει σήμερα τον δήμαρχο να ανακοινώνει νέα δομή βοήθειας στους πολίτες, ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ όπου αναφέραμε ως παράδειγμα τι κάνουν στον δήμο Τρικκαίων (ακολούθησε και ο δήμος Θεσσαλονίκης).

Η ελεγχόμενη εξουσία, όταν τελεί υπό το μικροσκόπιο της εμπεριστατωμένης κριτικής, είναι αναγκασμένη να λειτουργήσει με διαφάνεια και εντιμότητα. Αυτό θα κάνουμε είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους.

Παραβλέποντας τις απαντήσεις δημοτικών αρχόντων που δηλώνουν πανικό, απαντήσεις με χαρακτηρισμούς “παρεούλας” λες και βρίσκονται ακόμη σε προεκλογική περίοδο και μη έχοντας καμία διάθεση να ασχοληθούμε με αυτές στο μέλλον, θα είμαστε στο πλευρό όλων των δημοτών και θα δημοσιεύουμε όλες τις απόψεις και τα όλα γεγονότα.

Έτσι θα νικήσουμε όλους τους ιούς!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ