Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνάντηση της διοίκησης του δήμου με τη διοίκηση της πυροσβεστικής για τη...

Συνάντηση της διοίκησης του δήμου με τη διοίκηση της πυροσβεστικής για τη θωράκιση και την πολιτική προστασία του δήμου

Ζητήματα που αφορούν στην καλή συνεργασία του σώματος της Πυροσβεστικής με το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, αποτέλεσαν το επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος  Κλεάνθης Μανδαλιανός με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχο Δημήτρη Κοντογιάννη και τον Αν. Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Θεσσαλονίκης  Πύραρχο Ιωάννη Στεργιούλα.

Συζητήθηκαν διεξοδικά προτάσεις για τη θωράκιση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και πυρασφάλειας, καθώς και τρόποι ενδυνάμωσης της αμοιβαίας συνεργασίας, ιδιαίτερα δε κατά την αντιπυρική περίοδο, με κοινό στόχο την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών από έκτακτα φαινόμενα πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Δεμερτζής, Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου,   Σωτήρης Νικολαϊδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού Πέτρος Μεσθανεύς,η Πρόεδρος του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ Όλγα Αθανασιάδου Νέδου, ο Επιπυραγός κ. Χαριτίδης και ο Πυραγός κ. Γκαραγκάνης.
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ