Τελευταία

  Έκτακτα μέτρα για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  13-03-2020

   Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου τηρώντας με συνέπεια, σύνεση και υπευθυνότητα τις κυβερνητικές οδηγίες και εφαρμόζοντας όλα τα προληπτικά μέτρα  για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών, κατά τη διάρκεια εφαρμογής των μέτρων προφύλαξης.

  Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος προχώρησε σε ανακατανομή του προσωπικού, ώστε να καλυφθεί το κενό από τις υποχρεωτικές άδειες εργαζόμενων γονέων, μετά τη δημοσίευση της σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. Με απόφαση του Δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, εργαζόμενοι που στελεχώνουν δομές που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους, μετακινούνται σε διάφορες υπηρεσίες του Δήμου, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, προκειμένου να μην διαταραχθεί η λειτουργία του Δήμου.

  Παράλληλα ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου για λόγους αποφυγής του συνωστισμού  και περιορισμού του κινδύνου διάδοσης του κορωνοϊού, απευθύνει έκκληση στους δημότες – και ιδιαίτερα σε όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες- να αποφεύγουν τις επισκέψεις τους σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, περιορίζοντας τη φυσική τους παρουσία μόνο για τις επείγουσες υποθέσεις τους, τόσο στις δημοτικές όσο και στις δημόσιες υπηρεσίες γενικότερα.

  “Παραμένουμε σε επαγρύπνηση και λαμβάνουμε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την ενίσχυση της πρόληψης εξάπλωσης του κορωνοϊού. Με αυξημένα αντανακλαστικά ενισχύουμε τις δομές εξυπηρέτησης των πολιτών με μετακινήσεις προσωπικού, κάνοντας ωστόσο έκκληση σε όλους  τους πολίτες να συνεργαστούν και να υπακούσουν στις οδηγίες των αρμόδιων αρχών. Είναι πολύ σημαντικό τις στιγμές αυτές να επιδείξουμε υπευθυνότητα και ψυχραιμία, τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

  Σε συνέχεια των έκτακτων μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Ευόσμου, το οποίο θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας. Παράλληλα αναστέλλεται η πραγματοποίηση της θρησκευτικής Εμποροπανηγύρεως του Ι. Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

  Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  You must be logged in to post a comment Login