Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤι θα κάνει το Κέντρο Υγείας Ευόσμου για την αντιμετώπιση του κοροναϊού;

Τι θα κάνει το Κέντρο Υγείας Ευόσμου για την αντιμετώπιση του κοροναϊού;

Το Κέντρο Υγείας Ευόσμου, όπως και όλα τα Κέντρα Υγείας σε όλη τη χώρα, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάσχεση της διάδοσης του κοροναϊού εφόσον στελεχωθεί και λειτουργήσει πλήρως. Η πλήρης λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ευόσμου θα μπορούσε επίσης να αποσυμφορήσει τα νοσοκομεία από το συνωστισμό κόσμου.

Θα διεκδικήσει η διοίκηση του δήμου και όλες οι παρατάξεις να στελεχωθεί άμεσα το Κέντρο Υγείας Ευόσμου, ώστε αυτό να βοηθήσει σημαντικά στην ανάσχεση της διάδοσης του κοροναϊού, αλλά και για να μπορούν οι δημότες, που δεν έχουν σημαντικά προβλήματα, να μην συνωστίζονται στα νοσοκομεία; Θα προχωρήσει ο δήμος σε τέτοιες ενέργειες προς την πολιτεία;

Εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού μπορεί να επανδρωθεί άμεσα το Κέντρο Υγείας Ευόσμου και όλα τα Κέντρα Υγείας της χώρας. Εάν οι δήμοι πιέσουν σήμερα προς αυτήν την κατεύθυνση, η κυβέρνηση αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα το δεχτούν, γιατί υπάρχει πανδημία και γιατί μια εξάπλωση του κοροναϊού θα είναι καταστροφική. Επιβάλλεται η άμεση πρόσληψη υγειονομικών και δεν χρειάζεται να επικρατήσει η καταστροφή που βλέπουμε στην Ιταλία για να δοθούν τα απαραίτητα κονδύλια. Εάν θα φτάσουμε στο επίπεδο της Ιταλίας, τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά για τον καλοκαιρινό τουρισμό, αφού ο Πασχαλινός τουρισμός ήδη έχει καταστραφεί. Σε τοπικό επίπεδο ο τζίρος στην αγορά μειώνεται καθημερινά. Εάν δεν επανδρωθούν τα Κέντρα Υγείας η καταστροφή για την Ελληνική Οικονομία θα είναι πολλαπλή.

Ο δήμαρχος και γιατρός, Κλεάνθης Μανδαλιανός, να πάρει αυτήν την πρωτοβουλία και με όλες τις παρατάξεις και τους φορείς του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να απευθυνθεί σήμερα κιόλας στους άλλους δημάρχους για να πιέσουν την πολιτεία να στελεχώσει πλήρως τα Κέντρα Υγείας. Μια τέτοια ενέργεια είναι πράξη ευθύνης, αλληλεγγύης και αγάπης προς τους πολίτες, αλλά είναι ταυτόχρονα και μια ενέργεια στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας γενικά και της τοπικής αγοράς ειδικά.

Χ.Κ.

https://agkidapress.gr/2020/03/13/%ce%b7-%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b1-%ce%ad%cf%87%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b5-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%bd/
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ