Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑναστέλλεται η λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου ανακοινώνει την αναστολή της λειτουργίας όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων (κλειστά και ανοιχτά γήπεδα), από σήμερα Πέμπτη 12 Μαρτίου έως και Τρίτη 24 Μαρτίου 2020, σε εφαρμογή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού, με στόχο την προστασία του τοπικού πληθυσμού.

Με την απόφαση αναστέλλονται τόσο οι προπονητικές όσο και οι αγωνιστικές δραστηριότητες όλων των αθλητικών συλλόγων στους αθλητικούς χώρους του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι από χτες έχει ανασταλεί και η λειτουργία όλων των δημοτικών προγραμμάτων “Άθληση για Όλους” για 14 ημέρες.   
Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα προληπτικά μέτρα για την προφύλαξη της κοινότητας απέναντι στην εξάπλωση της επιδημίας του Κορωνοϊού, και  καλεί όλους τους πολίτες να επιδείξουν σύνεση και υπευθυνότητα, εφαρμόζοντας  τους κανόνες ατομικής υγιεινής και τα μέτρα προφύλαξης.
Στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, ολοκληρώνονται σήμερα οι απολυμάνσεις όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ