Τελευταία

  Η ηλιθιότητα δεν έχει όριο…

  11-03-2020

  Επίθεση στη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου γιατί δεν πραγματοποιεί τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την οποία θα μπορούσε να αφιερώσει σε μέτρα για την προστασία από τον κοροναϊό, επίθεση στην κυβέρνηση γιατί τα μέτρα για να μην εξαπλωθεί ο κοροναϊός είναι υπερβολικά και η ηλιθιότητα πάει σύννεφο.

  Πολύ καλά κάνουν ο δήμαρχος και οι αρχηγοί των παρατάξεων και αναβάλουν το σημερινό δημοτικό συμβούλιο, δίνοντας το παράδειγμα στους δημότες για να αποφεύγουν τις συναθροίσεις. Μέτρα προστασίας από τον κοροναϊό ξέρει να πάρει ο δήμαρχος, ο οποίος είναι γιατρός, αλλά αν χρειάζεται τη γνώμη της αντιπολίτευσης μπορεί να καλέσει τους επικεφαλής στο γραφείο του. Δεν χρειαζόταν η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

  Πολύ καλά κάνει η κυβέρνηση και λαμβάνει δυναμικά προληπτικά μέτρα για να μην εξαπλωθεί ο κοροναϊός. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε να γίνουμε Ιταλία και μετά να παρθούν τα μέτρα. Η κυβέρνηση αποφασιστικά πρέπει να επιβάλει σε όλους χωρίς καμιά εξαίρεση και αυτά τα μέτρα και όσα άλλα χρειαστούν και για να μην χαθούν ανθρώπινες ζωές και για να μην καταστραφούν ο καλοκαιρινός τουρισμός και η Ελληνική Οικονομία.

  Όσο γι’ αυτούς που έχουν άλλη άποψη μπορούν να την κρατήσουν για τον εαυτό τους και αν είναι δυνατόν να επιβάλλουν καραντίνα στην ανοησία τους, τουλάχιστον για όσες ημέρες η ανοησία τους μπορεί να γίνει επικίνδυνη.

  Περ.

  You must be logged in to post a comment Login