Τελευταία

  Τρεις χιλιάδες κούτες λαθραίων τσιγάρων κατέσχεσε η Δημοτική Αστυνομία Κορδελιού Ευόσμου

  10-03-2020

  Τρεις χιλιάδες κούτες λαθραίων τσιγάρων και πληθώρα ειδών παρεμπορίου κατάσχεσε, στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης για την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου στις λαϊκές αγορές, η Δημοτική Αστυνομία Κορδελιού Ευόσμου.

  Η επιχείρηση, που είναι από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών, διεξήχθη το Σάββατο 7/3/2020  σε λαϊκή του Κορδελιού και σε αυτήν συμμετείχε το σύνολο του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας Κορδελιού Ευόσμου (17 άτομα), 10 αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Κορδελιού Ευόσμου και την Ειδική Ομάδα Παρεμπορίου της Δ/νσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης καθώς και πλήρωμα απορριμματοφόρου του Δήμου.

  Από την οργανωμένη επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας και του ειδικού κλιμακίου της ΕΛ.ΑΣ. κατασχέθηκαν εκατοντάδες προϊόντα παρεμπορίου όπως γυαλιά οράσεως, παπούτσια, παντόφλες εσώρουχα, είδη οικιακής χρήσεως, φορτιστές, ακουστικά, είδη ρουχισμού, παιχνίδια κ.ά. και λαθραία τσιγάρα, τα οποία καταστράφηκαν και απορρίφθηκαν επί τόπου σε απορριμματοφόρο του δήμου, ενώ σε εφαρμογή της προβλεπόμενης από το νόμο αυτόφωρης διαδικασίας πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις.

  Η δράση, η οποία έγινε υπό την εποπτεία του  Αντιδημάρχου Αποτελεσματικότητας, Διοικητικών Υπηρεσιών και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Κωνσταντίνου Σωτηράκη, εντάσσεται στο πλαίσιο της συντονισμένης προσπάθειας της Δημοτικής Αστυνομίας Κορδελιού Ευόσμου για την αντιμετώπιση και την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, η οποία ξεκίνησε από τον περασμένο Σεπτέμβριο και συνεχίζεται, μέσα από συνεχείς και εντατικούς αιφνιδιαστικούς ελέγχους της Δημοτικής Αστυνομίας.

  Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  You must be logged in to post a comment Login