Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ Παπανικολάου πιάστηκε πάλι με τη γίδα στην πλάτη!

Ο Παπανικολάου πιάστηκε πάλι με τη γίδα στην πλάτη!

Ο γνωστός απατεώνας του Ευόσμου Σωτήρης Παπανικολάου πιάστηκε για μία ακόμη φορά, χθες Σάββατο βράδυ, με την γίδα στην πλάτη, την ώρα που προσπαθούσε να αφαιρέσει εξοπλισμό του καταστήματος στο οποίο έκαναν χορό οι συνταξιούχοι. Ο φακός της «Αγκίδας» αποθανάτισε τον Παπανικολάου την ώρα που σήκωσε μια καρέκλα του καταστήματος και σίγουρα θα προσπαθούσε να την μεταφέρει στο αυτοκίνητό του. Στο μαγαζί προκλήθηκε αναστάτωση και κλήθηκε η Αστυνομία. Δυστυχώς για μία ακόμα φορά οι αρχές κάλυψαν τον απατεώνα Παπανικολάου και ούτε καν τον μετέφεραν στο τμήμα, αφού δέχτηκαν τον ισχυρισμό του ότι απλά μετέφερε την καρέκλα για να κάτσει!!

Τι κι αν κάποιοι από τους παριστάμενους φώναξαν πως ο Παπανικολάου με τον ίδιο τρόπο έκοψε και προσπάθησε να πουλήσει ένα ολοκαίνουργιο JCB, τι κι αν βρέθηκε στα γένια του Παπανικολάου σιμιγδαλένιος χαλβάς τον οποίον σίγουρα υπεξαίρεσε από κάποια πιατέλα, τι κι αν στο πουκάμισό του υπήρχε λεκές από κρασί και Ρωσική σαλάτα που αποδείκνυε ότι έβαλε χέρι και σε αυτά! Η Αστυνομία αγνόησε όλες αυτές τις ατράνταχτες αποδείξεις της ενοχής του και δεν τον συνέλαβε. Η στάση των αρχών απέναντι στον μεγαλοαπατεώνα Παπανικολάου είναι προκλητική! Ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Γιάννης ο Οχιάς, ο Κώστας ο Γκοτζίλα, ο Βασίλης ο Τεμπελαράς, ο Πέτρος ο Μπαλτάς, ο Θωμάς ο Κοιλαράς, ο Πεταλούδας ο Νίκος, ο Μακρυχέρης ο Φώτης, ο Μάκης ο Τσεκουράτος, ο Σπύρος ο Πενηντάρικος, ο Βαγγέλης ο Σιδερογροθιάς, ο Δημήτρης ο Κουκούλας και άλλοι ευυπόληπτοι πολίτες μπορούν να βεβαιώσουν ότι ο Παπανικολάου είναι κλέφτης, αλλά οι αρχές κωφεύουν και τον αφήνουν να κυκλοφορεί ελεύθερος!

Αφού έφυγε από τον χορό τον συνταξιούχων, ο Παπανικολάου εθεάθη να κόβει βόλτες γύρω από τον Λευκό Πύργο. Σίγουρα προσπαθούσε να σκεφτεί τον τρόπο που θα τον τεμαχίσει και θα τον πουλήσει…

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ