Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠροσπαθούν να καταστρέψουν τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Προσπαθούν να καταστρέψουν τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Με ψεύτικα προφίλ στο διαδίκτυο, τα οποία με θράσος παραδέχονται ότι είναι ψεύτικα, με υπονοούμενα, μισόλογα, συκοφαντίες και διαδόσεις προσπαθούν να καταστρέψουν τη διοίκηση του Μανδαλιανού, μόλις μισό χρόνο από τη στιγμή που ανέλαβε τη διοίκηση και μαζί της προσπαθούν να καταστρέψουν τον δήμο. Τα ίδια που βλέπαμε με τη διοίκηση Σούλα, τα ίδια βλέπουμε και με τη διοίκηση Μανδαλιανού. Ανώνυμες καταγγελίες, ανώνυμες συκοφαντίες, ανώνυμες βρωμιές, επώνυμα μισόλογα, επώνυμα υπονοούμενα, επώνυμες ψευτοαπειλές και το χυδαιότερο απ’ όλα προσπάθεια στοχοποίησης για μια ακόμα φορά του προσωπικού του δήμου. Κάποιοι με την επίθεση εναντίον πράξεων διευθυντών του δήμου ξέρουν πολύ καλά ότι αναγκάζουν τους διευθυντές να μην βάζουν από φόβο πουθενά την υπογραφή τους, ώστε η διοίκηση Μανδαλιανού να μην καταφέρει να κάνει τίποτα, όπως έγινε και με τη διοίκηση Σούλα.

Πολιτική, κύριοι, δεν γίνεται με ψεύτικα προφίλ στο διαδίκτυο, με μισόλογα, με υπονοούμενα, με μετακύληση ευθυνών. Πολιτική, κύριοι, δεν γίνεται με κουκούλες και με υπόθαλψη κουκούλων, πολιτική δεν γίνεται με επιθέσεις εναντίον των διευθυντών και των υπαλλήλων του δήμου. Ο πολιτικός αναλαμβάνει την ευθύνη και των λόγων και των πράξεών του. Ο πολιτικός υπερασπίζεται τις επιλογές του. Όποιος έχει να πει κάτι, να το πει και να πάψει να παριστάνει τον μάντη Κάλχαντα, προφητεύοντας τη Δευτέρα Παρουσία. Ο δήμος έχει ταλαιπωρηθεί από τη λάσπη και η συνέχιση αυτής της κατάστασης τον καταδικάζει στο τέλμα. Η μεγαλύτερη αθλιότητα που διέπραξαν κάποιοι σε βάρος του δήμου ήταν ότι φόβισαν με τις σε βάρος του καταγγελίες το υπαλληλικό προσωπικό για να βάζει την υπογραφή του με μεγάλη δυσκολία και να μην προοδεύει ο δήμος.

Φαίνεται πως μερικοί για να ικανοποιήσουν το γινάτι τους και τις μωροφιλοδοξίες τους είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν αυτήν την τακτική καταστροφής και διάλυσης του δήμου. Όσοι ανέχονται με οποιονδήποτε τρόπο αυτούς, που συνεχίζουν αυτήν την άθλια τακτική, είναι εξίσου υπεύθυνοι και φέρουν και οι ίδιοι την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στον δήμο.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ