Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣοβαρότατη καταγγελία του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την υπογραφή του τρίτου μνημονίου!

Σοβαρότατη καταγγελία του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την υπογραφή του τρίτου μνημονίου!

Σοβαρότατη καταγγελία πρόκειται να κάνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τις επόμενες ημέρες για την υπογραφή του τρίτου μνημονίου. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει μαζέψει όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως κάποιοι υπάλληλοι της Βουλής κορόιδεψαν τους Έλληνες βουλευτές και τους έβαλαν να ψηφίσουν το τρίτο μνημόνιο. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα κατηγορήσει συγκεκριμένους υπαλλήλους, οι οποίοι διάβασαν το μνημόνιο και διαβεβαίωσαν τους βουλευτές ότι είναι εντάξει, ενώ αυτό άλλα έλεγε στα Αγγλικά και άλλα στη μετάφρασή του στα Ελληνικά. Ο πρώην υπουργός αναμένεται να πει ότι δουλειά του βουλευτή δεν είναι να διαβάζει αυτά που ψηφίζει, γιατί έτσι θα έχανε όλη την ώρα του στο διάβασμα. Δουλειά του βουλευτή είναι να σαγηνεύει τα πλήθη! Ο κύριος Τσακαλώτος θα ζητήσει να σταματήσουν να τον κατηγορούν για την υπογραφή του τρίτου μνημονίου αφού δεν ήξερε τι ψήφιζε, μιας και τον παραπλάνησαν οι υπάλληλοι της Βουλής.

Σοπωσίας

ΥΓ. Τα παραπάνω δεν έχει σκοπό να τα κάνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος! Τα παραπάνω έχει σκοπό να τα κάνει ένας τοπικός Τσακαλώτος, προσφέροντας στην τοπική κοινωνία άφθονο γέλιο! Θα γελάσουμε κινέζικα… κοροναϊκά κινέζικα, θα γελάσει και όλος ο δήμος με πολιτικούς που θα δηλώσουν ότι δεν διοικούσαν αυτοί αλλά οι υπάλληλοι. Ευτυχώς τελικά τα καρναβάλια στον δήμο μας δεν ματαιώθηκαν, αλλά θα πραγματοποιηθούν σε άλλη ημερομηνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ