Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΚλεάνθης Μανδαλιανός : Οι πολίτες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου να μην παρασύρονται...

Κλεάνθης Μανδαλιανός : Οι πολίτες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου να μην παρασύρονται από φαινόμενα διασποράς πανικού εξαιτίας του κορωνοϊού

Κλεάνθης Μανδαλιανός: «Οι πολίτες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου να μην παρασύρονται από φαινόμενα διασποράς πανικού. Ακολουθούμε υπεύθυνα και με σύνεση τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών»

Μήνυμα στους πολίτες του Δήμου να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μην πανικοβληθούν απέναντι στην επιδημία του κορωνοϊού, στέλνει ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, τονίζοντας ότι: «αυτές τις στιγμές χρήσιμο είναι να αποφεύγουμε τον πανικό και την υπερβολή και να διατηρούμε την ηρεμία και τη λογική μας, ακολουθώντας με υπευθυνότητα τα μέτρα πρόληψης και υγιεινής». Ο δήμαρχος κάλεσε τους πολίτες να μην παρασύρονται από φαινόμενα διασποράς πανικού και τόνισε ότι καθόσον στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα, οι οποιεσδήποτε απολυμάνσεις σε χώρους σχολείων, κ.α. δεν προσφέρουν καμία πρόληψη ή προστασία. Όπως ανέφερε: «με δεδομένο εξάλλου ότι ο ιός δεν επιζεί στις επιφάνειες παρά μόνον μερικές ώρες, οι προληπτικές απολυμάνσεις ούτε για λόγους εφησυχασμού δεν χρειάζονται να γίνουν, παρά μόνον εάν έχει υπάρξει επιβεβαιωμένο κρούσμα».
«H Δημοτική μας Αρχή ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και του Υπουργείου Υγείας και λειτουργώντας με επιστημονικά κριτήρια θα προβεί σε όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σύνεση» υπογράμμισε ο κ. Μανδαλιανός.

Από την επίσημη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ