Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠοιον δημοτικό σύμβουλο «φωτογραφίζει» ο Κώστας Σωτηράκης;

Ποιον δημοτικό σύμβουλο «φωτογραφίζει» ο Κώστας Σωτηράκης;

Ποιον δημοτικό σύμβουλο «φωτογραφίζει» ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Κώστας Σωτηράκης, πίσω από το ψεύτικο προφίλ στο διαδίκτυο; Μάλλον η «φωτογραφία» του κυρίου Σωτηράκη είναι ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται αμφιβολιών. Γιατί όμως ο Κώστας Σωτηράκης να «φωτογραφήσει» τον συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο; Υποθέτουμε γιατί αυτά που γράφτηκαν από το ανώνυμο προφίλ τα ισχυρίζεται επισήμως στο διαδίκτυο ένας επίσημος παρατρεχάμενος του συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου. Απλά τα Ελληνικά του ψεύτικου προφίλ είναι σαφώς καλύτερα από τα Ελληνικά του επίσημου παρατρεχάμενου και δεν χρειάζονται αποκρυπτογράφο, γι’ αυτό και αναρωτιέται ο Κώστας Σωτηράκης πού βρήκαν άνθρωπο να γνωρίζει Ελληνικά τέτοιες γιορτινές ημέρες.

Έχει δίκιο ο Κώστας Σωτηράκης που «φωτογραφίζει» ξεκάθαρα έναν συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο για τις κουβέντες του ψεύτικου προφίλ; Εμείς αυτό που ξέρουμε είναι πως για μία ακόμα φορά κάποιοι προσπαθούν να βάλουν τρικλοποδιά σε μια νέα διοίκηση επειδή δεν βρίσκονται οι ίδιοι στη διοίκηση, επειδή δεν τους έκανε ο Μανδαλιανός ειδικούς συνεργάτες, επειδή δεν τους έδωσε ο Μανδαλιανός θέσεις ευθύνης και ούτω καθεξής. Η κριτική σε μια τόσο νέα διοίκηση πρέπει να είναι εποικοδομητική για να βοηθηθεί ώστε να κάνει πράγματα προκειμένου να πάει μπροστά ο δήμος. Είναι ώρα για σκληρή κριτική έξι μήνες μετά την ανάληψη της διοίκησης; Νομίζουμε ότι δεν είναι, αλλά εδώ δεν πρόκειται ούτε καν για σκληρή κριτική, αλλά για κακόβουλη και συκοφαντική κριτική.

Έχει όμως δίκιο ο Κώστας Σωτηράκης που «φωτογραφίζει» ξεκάθαρα έναν συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο για τις κουβέντες του ψεύτικου προφίλ; Εμείς αυτό που αντιλαμβανόμαστε είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει η κουκούλα να έχει κράτος και εξουσία σ’ αυτόν τον δήμο. Δεν γίνεται με κουκούλες και ψεύτικα προφίλ να γίνονται καταγγελίες και να ασκείται αντιπολίτευση σε βάρος του δήμου. Δεν γίνεται αυτοί που συκοφάντησαν υπαλλήλους και αιρετούς του δήμου να συνεχίσουν ανενόχλητοι να συκοφαντούν και να σπιλώνουν ανθρώπους. Ο δήμος αυτός δεινοπάθησε και δεινοπαθεί ακόμα από τη δράση κουκουλοφόρων. Ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να προσπαθεί να προστατέψει τη διοίκηση του δήμου, τον δήμο και τους δημότες από νέες συκοφαντίες κουκουλοφόρων. Κάποιοι προσπαθούν να κρατήσουν τον δήμο κολλημένο στο βάλτο, πράγμα που δεν πρέπει να γίνει ανεκτό.

Περ.

Δημοτικό σύμβουλο πίσω από το ψεύτικο προφίλ «φωτογράφισε» ο Κώστας Σωτηράκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ