Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΉταν ή δεν ήταν τοξική η μυρωδιά στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού;

Ήταν ή δεν ήταν τοξική η μυρωδιά στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού;

Ήταν ή δεν ήταν τοξική η μυρωδιά στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού; Η πυροσβεστική διαβεβαίωσε τον αντιδήμαρχο Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Σωτήρη Νικολαΐδη, πως δεν υπήρχε καμία υποψία η μυρωδιά να ήταν τοξική. Κάποιοι όμως γονείς, δυστυχώς και με θεσμικό ρόλο, διέδιδαν ότι η μυρωδιά ήταν τοξική και δημιουργούσαν φόβο. Στη συνέντευξη που έδωσε στην «Αγκίδα» ο κύριος Θανάσης Κοκονάς, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος επέρριψε ευθύνες στη διοίκηση του δήμου, δεν ανέφερε τίποτα περί τοξικότητας της μυρωδιάς. Παρ’ όλα αυτά κάποιοι «καλοθελητές» έκαναν σπέκουλα με αυτήν την παραπληροφόρηση.

Κάποτε πήρε φωτιά το διπλανό διαμέρισμα. Επειδή μάλιστα το γεγονός έλαβε χώρα στον πέμπτο και τελευταίο όροφο της οικοδομής, η κατάσβεση ήταν πολλή δύσκολη. Το διπλανό διαμέρισμα έγινε στάχτη και καταστράφηκε ολοσχερώς. Το διαμέρισμά μας μαύρισε, βρώμισε και χρειάστηκαν μήνες για να ξεβρωμίσει, αφού ήταν γεμάτο πράγματα, όπως οι καναπέδες, που κρατούσαν τη μυρωδιά όσο και να τους έπλενες. Οι τοίχοι χρειάστηκαν τρία χέρια μπογιά, αφού πρώτα πλυθήκαν γιατί από άσπροι έγιναν μαύροι. Δεν θυμάμαι να εγκαταλείψαμε το σπίτι, παρά το ότι το γεγονός έλαβε χώρα χειμώνα.

Ρωτάμε λοιπόν αυτούς τους πονηρούς που έκαναν μικροπολιτική στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού με την τοξική μυρωδιά, εάν θα έκαναν το ίδιο και στο σπίτι τους, εάν θα εγκατέλειπαν δηλαδή το σπίτι τους, επειδή θα μύριζε από τη φωτιά στο διπλανό διαμέρισμα. Ρωτάμε λοιπόν αυτούς, που όλως παραδόξως πάντα είναι οι ίδιοι, εάν θα έκαναν μικροπολιτική και στο σπίτι τους.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ