Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ διοικούσα παράταξη Μανδαλιανού κάνει ζημιά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

Η διοικούσα παράταξη Μανδαλιανού κάνει ζημιά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

Δεν πέρασε ούτε μισός χρόνος από τότε που η παράταξη του Κλεάνθη Μανδαλιανού ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και κάποιοι κατάλαβαν ότι η παράταξη αυτή κάνει ζημιά στο δήμο. Μάλιστα αυτοί οι κάποιοι, που κατάλαβαν τόσο γρήγορα την επικινδυνότητα της παράταξης, προέρχονται από την ίδια την διοικούσα παράταξη και βγάζουν απίστευτη χολή σε βάρος της και σε βάρος όποιου δεν του φαίνεται λογικό να καταδικαστεί η διοίκηση Μανδαλιανού από τα πρώτα της βήματα.

Αφενός καμία παράταξη της αντιπολίτευσης δεν έχει μιλήσει ακόμα με αυτόν τον τρόπο για τη διοίκηση Μανδαλιανού, ίσως γιατί όλες κάνουν πλάτες στη διοίκηση(!), αφετέρου όλη αυτή η κουβέντα έχει ως φόντο την επιλογή των ειδικών συνεργατών από τον δήμαρχο. Ευτυχώς οι κάτοικοι του δήμου δεν είναι ιθαγενείς και καταλαβαίνουν. Μερικοί δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα και δεν μπόρεσαν να περιμένουν πρώτα να εκτεθεί η διοίκηση και μετά να της ορμήσουν. Τόσο μεγάλη ήταν η πίκρα τους για τις επιλογές του δημάρχου στις θέσεις των ειδικών συνεργατών, που δεν μπορούν να κρατηθούν, αλλά οι δημότες περιμένουν και απαιτούν έργο από τη νέα διοίκηση και δεν τους νοιάζουν καθόλου τα πρόσωπα τα οποία επιλέγει ο δήμαρχος, ούτε οι πίκρες και οι προσδοκίες του καθενός ο οποίος βρίσκεται στη διοικούσα παράταξη. Άλλωστε ο δήμαρχος πήρε επισήμως όλη την ευθύνη για τις επιλογές του.

Η δική μας απάντηση στο αν θέλουμε να πετύχουν ή όχι ο δήμαρχος και η διοίκησή του, είναι ανεπιφύλακτα ότι θέλουμε να πετύχουν για το καλό του δήμου και των κατοίκων του. Θα κρίνουμε λοιπόν τη διοίκηση για ότι θεωρούμε λάθος ή παράλειψη, αλλά δεν πρόκειται να την κατασπαράξουμε επειδή έκανε ειδικό συνεργάτη τον τάδε και δεν έκανε τον δείνα. Με τον τάδε ή τον δείνα ειδικό συνεργάτη η διοίκηση πρέπει να πετύχει, γιατί αρκετά πίσω έχει μείνει ο δήμος. Αν δεν πετύχει, ο Κλεάνθης Μανδαλιανός και η παράταξή του θα πληρώσουν το τίμημα. Αλλά στους έξι μήνες όποιος μιλάει για αποτυχία της παράταξης Μανδαλιανού είτε έχει μαντικές ικανότητες, είτε έχει μεγάλη προσωπική πίκρα. Και στις δύο περιπτώσεις είναι καταγέλαστος.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ