Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΞεκινά η ανέγερση του 24ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου δίπλα στο ΔΑΚ

Ξεκινά η ανέγερση του 24ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου δίπλα στο ΔΑΚ

Ο χώρος στον οποίον ξεκινάει άμεσα η ανέγερση του 24ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη των εργασιών ανέγερσης του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, στο οικόπεδο πλησίον του ΔΑΚ (Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου) Ευόσμου, μετά και τη διεκπεραίωση και των τελευταίων τεχνικών λεπτομερειών υλοποίησης του έργου.

Από το οικόπεδο έχουν ήδη αφαιρεθεί οι μπασκέτες και οι προβολείς φωτιστικών του χώρου, ενώ το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου κλιμάκιο των αναδόχων προέβη στην διενέργεια τελικών επιμετρήσεων και λοιπών μετρήσεων (κλίσεις, νήματα στάθμης, κ.ά), προκειμένου να εγκατασταθούν τα συνεργεία των εργολάβων και να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες οι εργασίες εκσκαφής.

“Ξεπερνώντας τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την εγκατάσταση των συνεργείων για την έναρξη των εκσκαφών ανέγερσης του 24ου Δημοτικού Σχολείου, ένα έργο ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος της σχολικής στέγης στο δήμο μας” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης Σωτήρη Νικολαϊδη “Το έργο – τηρουμένων των χρονοδιαγραμμάτων – αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2021 (550 ημέρες), παραδίδοντας στην ταλαιπωρημένη μαθητική κοινότητα του 24ου Δημοτικού ένα σύγχρονο σε υποδομές σχολικό  συγκρότημα”.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της κατασκευής του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), ανέρχεται στα 3.130.000,00€  και θα υλοποιηθεί από τις «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.».

Δελτίο Τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ