Τελευταία

  Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η Καρναβαλική παρέλαση στο Ελευθέριο Κορδελιό

  24-02-2020

  Τελικά την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ & ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ που   αναβλήθηκαν  για λόγους ασφαλείας – και  προστασίας των μικρών καρναβαλιστών που θα ήταν οι πρωταγωνιστές της παρέλασης- εξ αιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και  των επικίνδυνων έκτακτων καιρικών φαινομένων  που είχε προβλέψει η  ΕΜΥ για τις απογευματινές ώρες της Τσικνοπέμπτης.

  Ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Πέτρος Μεσθανέας, δήλωσε ότι  «μπορεί να αναβάλαμε την  ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ για λόγους  πρόληψης και ασφάλειας των παιδιών , αλλά  δεν την ματαιώνουμε. Δεν θέλαμε με τίποτα να τους στερήσουμε μια ευκαιρία χαράς! Αντίθετα  η Καρναβαλική παρέλαση και το αποκριάτικο πάρτυ που θα ακολουθήσει θα πραγματοποιηθεί με μεγαλύτερο κέφι, μεράκι και διάθεση απ όλους μας.  Στόχος μας είναι  να χαρούν και οι μικροί μας δημότες αλλά  και να μην χαθεί μια παραδοσιακή αποκριάτικη ευκαιρία διασκέδασης για όλους μας”. 
  Σύμφωνα με το πρόγραμμα η ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ  ΠΑΡΕΛΑΣΗ θα ξεκινήσει από την πλατεία Σκρά στις 18.30. Τα μπουλούκια των καρναβαλιστών διαβαίνοντας την οδό Α.Παπανδρέου  θα καταλήξουν στο Αμφιθέατρο επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως (πεζόδρομος). Εκεί   όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι θα συμμετάσχουν σ ένα ξέφρενο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ  γεμάτο κέφι, χορό, τραγούδι, με  Μουσική DJ, ξυλοπόδαρους,  και πολλές πολλές κληρώσεις με πλούσια δώρα για όλα τα σχολεία που θα συμμετέχουν στην ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.
  Ενώ  στις 8.30 στον ίδιο χώρο θα γίνει το κάψιμο του ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ!
   
  Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  You must be logged in to post a comment Login