Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΘα απολογηθεί επιτέλους ο κύριος Μπαλτάς για το διασυρμό του δήμου από...

Θα απολογηθεί επιτέλους ο κύριος Μπαλτάς για το διασυρμό του δήμου από τους συντρόφους του;

Τον κύριο Νίκο Ζυγά αέρας φύσηξε και τον έφερε στη συγκεκριμένη παράταξη και μάλιστα ως αρχηγό, οπότε δεν αισθάνεται καμία ανάγκη να απολογηθεί για το παρελθόν. Ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης είναι ΠΑΣΟΚ, αλλά είδε φως και μπήκε στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, οπότε ούτε κι αυτός αισθάνεται ότι πρέπει να απολογηθεί για το παρελθόν. Ο κύριος Μπαλτάς όμως ήταν δημοτικός σύμβουλος αυτής της παράταξης και μάλιστα για ένα διάστημα ήταν επικεφαλής. Ήταν επίσης υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλαβαίνουμε ότι πέφτει πολύ βαρύ στον κύριο Ζυγά να ζητήσει συγνώμη για τις αθλιότητες των συντρόφων του βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος των εργαζομένων και των αιρετών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, αφού ακόμα ο κύριος Μπαλτάς και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ζητήσει συγνώμη για την κοροϊδία που έκαναν σε βάρος του Ελληνικού λαού με τα σκισίματα των μνημονίων με έναν νόμο και ένα άρθρο. Δεν μπορεί όμως ο κύριος Μπαλτάς ούτε να παραδεχτεί στα μικρόφωνα του δημοτικού συμβουλίου ότι ήταν λάθος των συντρόφων του βουλευτών η διαπόμπευση εργαζομένων και αιρετών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο πανελλήνιο μέσω συκοφαντικών ερωτήσεων στη Βουλή; Ούτε αυτό δεν μπορεί να κάνει ο Θόδωρος Μπαλτάς;

Εκτός κι αν τελικά ο Θόδωρος Μπαλτάς θεωρεί ότι κακώς η Δικαιοσύνη στέλνει στο αρχείο όλες αυτές τις βρωμιές σε βάρος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Αν πιστεύει τέτοιο πράγμα ας το πει στους αιρετούς, στους κατοίκους, στους εργαζομένους του δήμου και ας ξεκινήσει απ’ την κυρία Ανατολή Αγαθαγγελίδου, Περιφερειακή σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας τον σύζυγο κατασυκοφάντησαν μαζί με τους υπόλοιπους εργαζομένους του δήμου. Γιατί δεν μπορεί να έρχεται η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου και να πουλάει κουλτούρα για την αντίθεσή της στις δικαστικές διώξεις του δήμου σε βάρος αυτών που κατήγγειλαν ψευδώς συναδέλφους τους και αιρετούς του δήμου, χωρίς πρώτα να αναφέρεται στις συκοφαντικές ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή σε βάρος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ