Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ Παναγιώτης Πετρίδης δεν είναι συκοφάντης…

Ο Παναγιώτης Πετρίδης δεν είναι συκοφάντης…

Με αφορμή την ανακοίνωση από τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανό, του ονόματος του Παναγιώτη Πετρίδη ως ειδικού συνεργάτη του δήμου, ακούστηκαν διάφορα απαξιωτικά και μειωτικά σε βάρος του Παναγιώτη Πετρίδη από μεμονωμένους πρώην και νυν δημοτικούς συμβούλους, αλλά με αυτά θα ασχοληθούμε σε άλλη γραφή. Σε αυτήν την γραφή θα ασχοληθούμε με όσα μειωτικά και απαξιωτικά έγραψε για τον Παναγιώτη Πετρίδη κάποιος που έφτιαξε ιστοσελίδα για να την τροφοδοτεί με συκοφαντίες σε βάρος των υπαλλήλων και των αιρετών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, κάποιος που τάραξε τους λίγους αναγνώστες του στο ψέμα για σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, σκάνδαλα που υπήρχαν μόνο στο μυαλό του και στο μυαλό των φίλων του με πρόσωπο και των φίλων του με κουκούλα.

Ο Πετρίδης αν μη τι άλλο δεν υπήρξε ποτέ συκοφάντης και δεν φόρεσε ποτέ του κουκούλα. Γνωρίζοντας την διαδρομή του Πετρίδη και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, υπήρξε σεμνός και κόσμιος, άνθρωπος που διατύπωνε άποψη για να βοηθήσει να πάει μπροστά ο δήμος και όχι για να κάνει λαϊκισμό, φθηνή αντιπολίτευση και ψευτοαντιπαράθεση. Δεν γνωρίζουμε επίσης ο Πετρίδης ως οντότητα, ως επαγγελματίας να υπήρξε απατεώνας ή λαμόγιο. Αν κανένας γνωρίζει τέτοιο πράγμα να μας το πει για να το μάθουμε κι εμείς. Πάει πολύ λοιπόν, εκτός από μεμονωμένους πρώην και νυν δημοτικούς συμβούλους, να πιάνουν στο στόμα τους τον Παναγιώτη Πετρίδη και οι συκοφάντες.

Όσον αφορά την επαγγελματική επάρκεια του κυρίου Πετρίδη και το αν θα βοηθήσει τον δήμο από τη θέση του ειδικού συνεργάτη, πιστεύουμε ότι θα το κάνει γιατί είναι άνθρωπος που γνωρίζει το επάγγελμά του, που νοιάζεται για την πρόοδο του δήμου, που νοιάζεται για τους κατοίκους του δήμου, που θέλει να λύνει προβλήματα, που ξέρει να λέει καλημέρα, που χαμογελάει στους ανθρώπους και μάλιστα όχι υποκριτικά, που δεν ραδιουργεί και δεν περιμένει να γυρίσει ο άλλος την πλάτη για να τον στείλει στον αγύριστο ή να του την φέρει! Αυτά για τον Παναγιώτη Πετρίδη γιατί άρχισαν να τον πιάνουν στο στόμα τους ακόμα και οι συκοφάντες, αυτοί που κατέστρεψαν τον δήμο με τις συκοφαντικές αηδίες τους.

Χ.Κ.

ΥΓ. Ο Πετρίδης ήταν τρεις φορές υποψήφιος δήμαρχος και όχι δύο όπως γράφει ο συκοφάντης. Τον Πετρίδη τον ψήφισαν χιλιάδες δημότες. Ψήφισαν όμως περισσότεροι κάποιον άλλον για να τον κάνουν δήμαρχο. Όχι ότι τον Πετρίδη δεν τον ψήφισαν οι δημότες, γιατί έτσι όπως γράφεται αυτό από τον συκοφάντη είναι σαν ο Πετρίδης να πήρε δύο ψήφους. Βέβαια ο συκοφάντης δεν κάνει τίποτε άλλο σε βάρος του Πετρίδη από αυτό που έκανε σε βάρος των υπαλλήλων και των αιρετών του δήμου τόσον καιρό με τις συκοφαντίες του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ