Η «Αγκίδα» δεν πρόκειται να φιμώσει κανέναν

0
11
TEST

Η «Αγκίδα» δεν πρόκειται να φιμώσει κανέναν. Όποιος θέλει, ακόμα και απλός πολίτης, μπορεί να καταθέσει ενυπόγραφα, χωρίς ύβρεις, την άποψή του, όποια κι αν είναι αυτή, και εμείς θα τη δημοσιεύσουμε.

Ο Στάθης Λαφαζανίδης ήταν δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού για τρεις θητείες και δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου για μία θητεία. Ο κύριος Λαφαζανίδης διαθέτει ένα αρχείο το οποίο διέθεσε στην «Αγκίδα», τον ευχαριστούμε πολύ και θα το χρησιμοποιήσουμε όπως νομίζουμε. Όποιος άλλος διαθέτει αρχείο με γεγονότα που συνέβησαν σ’ αυτόν τον δήμο και θέλει να μας το διαθέσει, προφανώς θα το πάρουμε και θα το χρησιμοποιήσουμε με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιούμε αυτό του Στάθη Λαφαζανίδη. Όποιος έχει άλλη άποψη από αυτήν που είχε ο Στάθης Λαφαζανίδης ακόμα και πριν είκοσι ή τριάντα χρόνια, μπορεί τεκμηριωμένα ή ατεκμηρίωτα να την καταθέσει και εμείς θα την δημοσιεύσουμε. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις και ο ίδιος να έχει αλλάξει γνώμη και δεν είναι κακό αυτό.

Η δημοσίευση ενός άρθρου μιας περασμένης εποχής δεν είναι κακή. Είναι μια αφορμή για συζήτηση, είναι μια αφορμή για να δούμε τι έγινε καλά και τι έγινε λάθος για να μην επαναληφθούν τέτοια σφάλματα και για να πάει μπροστά ο δήμος. Όποιος λοιπόν έχει άλλη άποψη για πράγματα που δημοσιεύει η «Αγκίδα», μπορεί να μας την γράψει και να την δημοσιεύσουμε. Θα δημοσιεύουμε χωρίς κανέναν ενδοιασμό ακόμα και τις ενστάσεις φίλων και αναγνωστών, στους οποίους έχουμε δώσει το ελεύθερο να γράφουν όποτε θέλουν και ότι θέλουν, στη δημοσίευση του αρχείου που διατηρεί ο Στάθης Λαφαζανίδης.

Η «Αγκίδα» δεν θα φιμώσει κανέναν, αλλά διεκδικεί το δικαίωμα να μην φιμωθεί ούτε η ίδια, είτε με άμεσο, είτε με έμμεσο τρόπο.

Συν. Επ.