Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΚοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των εργαζομένων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των εργαζομένων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Με την ευχή το 2020 να είναι ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό έτος, πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Ελευθερίου Κορδελιού η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των εργαζομένων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο οποίος έκοψε την πίτα για όλες τις Διευθύνσεις και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, αφού ευχήθηκε σε όλο το προσωπικό υγεία και οικογενειακή ευτυχία, ευχαρίστησε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου για την άψογη συνεργασία. Ο Δήμαρχος κάλεσε όλους τους εργαζομένους να συμβάλουν στη μεγάλη προσπάθεια προκειμένου σύντομα να έχουμε άμεσα αποτελέσματα που θα αλλάξουν το πρόσωπο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, δημιουργώντας τις συνθήκες για έναν δήμο πρότυπο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των πολιτών. “Για κάποιους μπορεί να ακούγονται ουτοπικά όλα αυτά, είμαι όμως σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να εναντιωθούμε στις δυσλειτουργίες και στα γραφειοκρατικά εμπόδια που συνεχώς εμφανίζονται μπροστά μας και με σκληρή ομαδική δουλειά θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα πετύχουμε τους στόχους μας, οικοδομώντας ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας”. Ο κ. Μανδαλιανός εξέφρασε την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη του στο ανθρώπινο δυναμικό του δήμου Κορδελιού Ευόσμου τονίζοντας πως θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων των εργαζομένων, παλεύοντας για το δίκιο τους και εξασφαλίζοντας ένα ανθρώπινο εργασιακό περιβάλλον για όλους. “Σε αυτήν την προσπάθεια δεν χωρούν αντιπαραθέσεις, διαξιφισμοί και αντιπαλότητες” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και πρόσθεσε: “Όλοι μαζί, συνοδοιπόροι, συνεργάτες και συνδημιουργοί θα αγωνιστούμε με σθένος για να γίνει ο Δήμος μας παράδειγμα προς μίμηση”.

Το παρών του στην κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων του δήμου έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης “Ξεκινάμε από την αρχή” Γιάννης Καμαρινός, ο οποίος ευχήθηκε στους εργαζόμενους καλή χρονιά, ενώ κάλεσε όλους να συμβάλουν με πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας στην πρόοδο του Δήμου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ρούμελης, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Σωτηράκης, Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου, Νέστορας Λαφαζανίδης, Χρήστος Φωτιάδης, Αθηνά Παμπουκίδου, Χρήστος Δεμερτζής, Μαρία Γαβαλά, ο Πρόεδρος της Α΄βάθμιας Σχολικής ΕπιτροπήςΓιώργος Σταυρίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γρηγόρης Κυριακίδης.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ