Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΝτόπιος υποψήφιος βουλευτής που κάνει πολιτική με δεκάμηνα βιασμένα βρέφη και ψώρες!

Ντόπιος υποψήφιος βουλευτής που κάνει πολιτική με δεκάμηνα βιασμένα βρέφη και ψώρες!

Αυτές τις αηδίες τις έγραψε στο διαδίκτυο ένας υποψήφιος βουλευτής από τον δήμο μας. Ο αχαρακτήριστος αυτός υποψήφιος βουλευτής, εμφορούμενος από τις αξίες του τελοπόν και του εντερικόν, ξαμολήθηκε στο διαδίκτυο για να αναπαράξει τις αθλιότητες του αχαρακτήριστου ιατροδικαστή που δημιούργησε όλη αυτήν την κατάσταση και έδωσε το δικαίωμα στο κάθε υποκείμενο να προβεί σε τέτοιες ηλιθιότητες. Ένας πατέρας βίαζε το 10 μηνών άρρωστο παιδάκι του παρέα με τον ξάδερφό του! Διαδόθηκε αυτή η αλητεία, αυτό το ψέμα χωρίς καμία αξιολόγηση, χωρίς καμία ντροπή, χωρίς καμία σκέψη, επειδή ένας αχαρακτήριστος ιατροδικαστής προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις. Μεταξύ αυτών που διέδωσαν με ευκολία αυτήν το βρωμιά, που αποδείχτηκε ψέμα, ήταν και ο συντοπίτης μας υποψήφιος βουλευτής πυροδοτώντας με τις κουβέντες του πλήθος αθλιοτήτων στο διαδίκτυο.

Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από αυτόν τον συγκεκριμένο τύπο. Μέρες τριγυρνάει στο δήμο και προσπαθεί να βάλει φωτιές στους γονείς για να ζητήσουν να κλείσουν τα σχολεία εξαιτίας της ψώρας. Μέρες αμφισβητεί και την άποψη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και την άποψη του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου για το ζήτημα της ψώρας. Στο διάλλειμα αυτής της αμφισβήτησης και αυτής της προσπάθειας να κάνει πολιτική με την ψώρα, φρόντισε να διασύρει ως βιαστές του δέκα μηνών άρρωστου βρέφους, που τελικά πέθανε, τον πατέρα του βρέφους και τον ξάδερφο του πατέρα. Αυτός ο απίστευτος τύπος δυστυχώς έχει γίνει παράγοντας του δήμου μας και προσπαθεί να παρέμβει με άλλους απίστευτους τύπους ίδιους με αυτόν σε γονείς και σχολεία, γι’ αυτό οι γονείς δεν θα πρέπει να επηρεάζονται και να παρασύρονται από τέτοια στοιχεία που εξιτάρονται και διαδίδουν με ευκολία τέτοιες σάπιες, ελεεινές και ψεύτικες τελικά ειδήσεις, με ανθρώπους που προσβάλουν με ευκολία την ανθρώπινη υπόσταση για να κάνουν πολιτική. Αυτήν την πολιτική βέβαια μπορούν να κάνουν και αυτήν κάνουν, αφού για να κάνεις άλλου είδους πολιτική και όχι πολιτική με ψώρες και βιασμένα δεκάμηνα βρέφη πρέπει στη ζωή σου να έχεις ανοίξει κανένα βιβλίο.

Βασίλης Κιμ.

ΥΓ. Να τον χαίρονται οι ντόπιοι παράγοντες που τον στηρίζουν και φωτογραφίζονται μαζί του!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ