Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣτην παράταξη του κυρίου Ζυγά είναι τρεις διαφορετικές προσωπικότητες!

Στην παράταξη του κυρίου Ζυγά είναι τρεις διαφορετικές προσωπικότητες!

Στην παράταξη του κυρίου Ζυγά είναι τρεις διαφορετικές προσωπικότητες. Το μάθαμε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 12ης Φεβρουαρίου 2020, όταν ο κύριος Ζυγάς μιλώντας για μια ψηφοφορία δήλωσε τι θα ψηφίσει μόνο ο ίδιος γιατί στην παράταξή του είναι διαφορετικές  προσωπικότητες!

Προφανώς οι άλλες παρατάξεις του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, που ψηφίζουν σαν παρατάξεις τις περισσότερες φορές, δεν είναι διαφορετικές προσωπικότητες. Προφανώς οι άλλες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, που έχουν κοινή στάση απέναντι σε ζητήματα, απαρτίζονται από μια ενιαία προσωπικότητα ή από ανθρώπους χωρίς προσωπικότητα που υποτάσσονται στον αρχηγό ή στην πλειοψηφία! Προφανώς οι δημοτικοί σύμβουλοι των άλλων παρατάξεων, που συμπεριφέρονται σαν μέλη παράταξης και όχι σαν αναρχοαυτόνομοι, δεν είναι ελεύθεροι άνθρωποι και ελεύθερα πνεύματα.

Ευτυχώς υπάρχει η παράταξη του κυρίου Ζυγά, η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, που κρατάει ψηλά τη σημαία της ανεξαρτησίας του ατόμου, της διαφορετικότητας του ατόμου και της διαφορετικότητας της ψήφου του κάθε δημοτικού συμβούλου. Κρίμα που δεν απαρτιζόταν και το κόμμα του κυρίου Ζυγά από τέτοιες διαφορετικές προσωπικότητες σαν τον ίδιο, τον κύριο Μπαλτά και τον κύριο Καϊτετζίδη, που να κρατήσουν άλλη στάση απέναντι στα μνημόνια από αυτήν που κράτησε ο αρχηγός τους και να μην γονατίσουν τον λαό με τους μνημονιακούς νόμους αφού πρώτα τον τάραξαν στην κοροϊδία.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ