Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔωρεάν μαθήματα από το δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου…

Δωρεάν μαθήματα από το δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου…

Στο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου γίνονται και δωρεάν μαθήματα κατά την ώρα των συνεδριάσεων! Τα δωρεάν μαθήματα παραδίδονται από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει και δύο δασκάλους δημοτικούς συμβούλους, και αφορούν στο πέταγμα της μπάλας στην κερκίδα. Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου μαθήματος οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινάνε να λένε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ότι τα ζητήματα πρέπει να λύνονται πολιτικά και όχι δικαστικά και ότι αυτοί πάντα ήταν υπέρ των πολιτικών λύσεων και ξαφνικά μετά από αυτές τις κουβέντες και ενώ περιμένεις να απολογηθούν για τη στάση που κράτησαν τα προηγούμενα χρόνια τόσο στη Βουλή όσο και στο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, το γυρίζουν στον Καλαματιανό και αρχίζουν να λένε για τα 35 στρέμματα που έπρεπε να πάρει ο δήμος από τη ΔΕΗ, αλλά τα άφησε και χάθηκαν.

Εμείς συμφωνούμε με τους Συριζαίους ότι τα 35 στρέμματα της ΔΕΗ, για τα οποία θα γράψουμε σε άλλο κείμενο, είναι πιο σημαντικά από τις καταγγελίες, τις αγωγές και τις μηνύσεις. Εκείνοι όμως γιατί όσο ήταν κυβέρνηση δεν έκαναν ερωτήσεις στη Βουλή για αυτά τα 35 στρέμματα ώστε να παρθούν και να αποδοθούν στους δημότες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ως χώρος πρασίνου και αθλοπαιδιών, παρά έκαναν αβάσιμες ερωτήσεις στο Κοινοβούλιο που παρουσίαζαν αιρετούς και εργαζομένους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ως λαμόγια; Γιατί άραγε;

Όποιος λοιπόν θέλει να πάρει δωρεάν μαθήματα «πετάγματος της μπάλας στην εξέδρα» να προσέλθει στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, στο οποίο υπάρχουν καλοί δάσκαλοι γι’ αυτήν τη δουλειά.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ