Είχε δίκιο να βρίζει τον δήμαρχο;

0
45
smart
TEST

Μερικοί, νομίζοντας ότι πουλάνε μάλιστα πνεύμα, ρωτούν άμα είχε δίκιο ο πολίτης που επιτέθηκε φραστικά στον δήμαρχο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και θεωρούν ότι δεν ενημερώνονται σωστά γιατί δεν τους γράψαμε για τα δίκια του πολίτη. Θα προτείναμε ο πολίτης αυτός να έρθει στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, να δηλώσει το όνομά του και να βρίσει δεύτερο γύρο όσους θέλει και τότε θα γράψουμε το όνομά του. Ίσως θα μπορούσαν να μας πουν το όνομά του οι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί με τους οποίους ήταν στο δημοτικό συμβούλιο.

Όσο για το δίκιο του, δεν είχε κανένα δίκιο όχι μόνο επί της ουσίας αλλά και όσον αφορά τον τρόπο. Για τους πονηρούς που ρωτούν αν είχε δίκιο που έβριζε τον δήμαρχο, δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι θα ρωτούσαν αν είχε δίκιο ακόμα κι αν σήκωνε χέρι στον δήμαρχο. Θα έπρεπε να ντρέπονται, αλλά ποιος έχασε την ντροπή για να την βρουν αυτοί. Στο δημοτικό συμβούλιο δεν έρχεται κανένας να βρει κανένα δίκιο βρίζοντας τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους, άσε που ο συγκεκριμένος δεν έκανε όλη αυτή τη χυδαιότητα για κανέναν συγκεκριμένο λόγο. Την έκανε για να δώσει παράσταση, την έκανε γιατί ήρθε να μαλώσει με τη διοίκηση του δήμου χωρίς να μπορούμε να φανταστούμε τον λόγο και δεν έχουμε σκοπό να υπεισέλθουμε στα εσώψυχα κανενός.

Τα. Σ.

ΥΓ. Αν πάλι υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος και δεν τον καταλάβαμε, μπορεί ο ίδιος ονομαστικά να μας τον πει και να τον δημοσιεύσουμε.

Ο πολίτης που επιτέθηκε φραστικά στον δήμαρχο…