Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤα μαθήματα του κυρίου Αντίνου στους δημοτικούς συμβούλους περί μέλλοντος και παρελθόντος…

Τα μαθήματα του κυρίου Αντίνου στους δημοτικούς συμβούλους περί μέλλοντος και παρελθόντος…

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 12ης Φεβρουαρίου 2020 ο κύριος Χρήστος Αντίνου, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κυρίου Καμαρινού, μέμφθηκε τους δημοτικούς συμβούλους που μιλούν για το παρελθόν και που δεν μιλούν για το μέλλον. Ποιο είναι το παρελθόν, που κατά τη γνώμη του κυρίου Αντίνου κάνει λάθος το δημοτικό συμβούλιο και ασχολείται με αυτό; Οι καταγγελίες και η ζημιά που έκαναν στο δήμο. Οι καταγγελίες κατά τον κύριο Αντίνου είναι παρελθόν και το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να τις αφήσει πίσω και να προχωρήσει μπροστά.

Αυτά τα έλεγε ο κύριος Αντίνου τη στιγμή που ένας νέος έλεγχος ξεκινάει σε βάρος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου εξαιτίας ανώνυμης καταγγελίας, ο οποίος θα στοιχίσει εργατοώρες, υλικό και ψυχική φθορά. Οι καταγγελίες δυστυχώς είναι εδώ και δεν είναι παρελθόν. Είναι και παρόν και μέλλον και απ’ ότι φαίνεται θα γίνουν για μια φορά ακόμα βαρίδιο και τροχοπέδη στην πρόοδο του δήμου. Το πέρασμα στο μέλλον είναι καλό, αλλά δεν γίνεται με λόγια και ευχές. Χωρίς να σταματήσουν οι καταγγελίες ο δήμος δεν πρόκειται να πάει μπροστά.

Είναι λογικό ο κύριος Αντίνου, ως νέος δημοτικός σύμβουλος, να μην αντιλαμβάνεται ακόμα ότι οι καταγγελίες αφορούν όχι μόνο το παρελθόν, αλλά δυστυχώς και το παρόν και το μέλλον αυτού του δήμου, αλλά καλά είναι να προσπαθεί να καταλάβει, αντί να δίνει μαθήματα σε παλαιότερους δημοτικούς συμβούλους και προπαντός σε παλαιότερους που έχουν ακόμα δικαστικούς αγώνες μπροστά τους εξαιτίας των καταγγελιών. Μάλιστα αυτοί οι δικαστικοί αγώνες φαίνεται ότι πληθαίνουν αφού προστίθενται νέες καταγγελίες και νέοι έλεγχοι. Και αυτά τα γράφουμε με πολύ καλή πρόθεση και για τον κύριο Αντίνου και για όλους τους νέους αυτού του δημοτικού συμβουλίου. Σε μια αίθουσα που την γνωρίζουν μόλις τέσσερις μήνες μάλλον πρέπει να μετράνε λίγο παραπάνω τα λόγια τους για να μην εκτίθενται. Αν πάλι θέλουν να εκτίθενται είναι δικός τους λογαριασμός.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ