Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ πολιτική ασυνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ και η ειρωνεία του Γιώργου Χατζηβρέττα…

Η πολιτική ασυνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ και η ειρωνεία του Γιώργου Χατζηβρέττα…

Καθώς ο επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ζυγάς, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 12ης Φεβρουαρίου 2020 ζητούσε να παρθούν πίσω όλες οι μηνύσεις για την υπόθεση των καταγγελιών, εξεγέρθηκε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Κώστας Σωτηράκης και ρώτησε τον κύριο Ζυγά γιατί αυτά δεν τα έλεγε παλιότερα. Πετάχτηκε τότε ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επί διοίκησης Πέτρου Σούλα, Γιώργος Χατζηβρέττας, και με το γνωστό ειρωνικό του ύφος είπε: «Μα ο κύριος Ζυγάς δεν ήταν μέλος του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου». Ακούγοντας το σχόλιο του Γιώργου Χατζηβρέττα ο κύριος Ζυγάς, αφού ευχαρίστησε τον Γιώργο Χατζηβρέττα, συνέχισε: «Είναι τόσο απλή η απάντηση»!!

Η πολιτική ασυνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο της το μεγαλείο. Καμία ευθύνη δεν αναλαμβάνει ο κύριος Ζυγάς για την συμπεριφορά της παράταξής του την εποχή πριν από αυτόν. Ο κύριος Ζυγάς, ως επικεφαλής παράταξης, έχει την ευθύνη μόνο των δικών του λόγων και των δικών του πράξεων! Με αυτές τις κουβέντες του κυρίου Ζυγά ακούστηκαν ψίθυροι από διάφορους φέροντες ξύλινη γλώσσα που βρίσκονταν ανάμεσα στο κοινό: «Αυτό θα πει οπορτουνισμός. Ο λόγος τους συμβόλαιο. Είναι υπεύθυνοι μόνο για τον εαυτό τους».

Γ. Παπαδ.

ΥΓ. Ο κύριος Ζυγάς δεν διευκρίνισε αν θεωρεί πως έχει κάποια ευθύνη για τα όσα λέει η παράταξή του τώρα που ο ίδιος είναι επικεφαλής, στις συνεδριάσεις κατά τις οποίες ο ίδιος απουσιάζει!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ