Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ουδέποτε έκανε ο Λαφαζανίδης κάποιους προϊσταμένους που δεν το δικαιούνταν»

«Ουδέποτε έκανε ο Λαφαζανίδης κάποιους προϊσταμένους που δεν το δικαιούνταν»

Ο δημοτικός υπάλληλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Παυλίδης Φώτιος, πριν από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 12ης Φεβρουαρίου 2020 διένειμε την παρακάτω επιστολή στους δημοτικούς συμβούλους ως απάντηση στα όσα είχε πει ο πρώην δήμαρχος Στάθης Λαφαζανίδης κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 28ης Ιανουαρίου 2020:

«Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου,

Η παρούσα επιστολή μου έχει αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωση και μόνο, αφορμή στάθηκε η αναφορά που έγινε από τον πρώην Δήμαρχο Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού και Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου κ. Λαφαζανίδη Ευστάθιο κατά τη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την 28-1-2020, έμμεση αναφορά προς τους προϊσταμένους του Δήμου μας(μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνομαι και εγώ, διότι επί Δημαρχιακής θητείας του διετέλεσα προϊστάμενος και συγκεκριμένα ταμειακής υπηρεσίας από 1-2-2005 μέχρι 26-7-2016 και στη συνέχεια σε άλλες υπηρεσίες του Δήμου μέχρι 31-8-2017), λέγοντας από μικροφώνου ο κ. Λαφαζανίδης Ευσ.: “…… ενώ τους έκανα προϊσταμένους, έδειξαν ΑΧΑΡΙΣΤIΑ”.

Όσα ελέχθησαν από τον πρώην Δήμαρχο κ. Λαφαζανίδη Ευστάθιο δεν μου τα μετέφερε κανένας, διότι παραβρισκόμουν ως θεατής στην αίθουσα κατά τη διάρκεια της ανωτέρω συνεδρίασης και αυτήκοος μάρτυρας.

Ενημερώνω(εκτιμώ ήδη ότι το γνωρίζετε) κάθε Δημοτικό Σύμβουλο, ότι σύμφωνα με τον Ν.3584/2007 “Κύρωση Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων”(όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα), ότι προϊστάμενοι κρίνονται οι υπάλληλοι που πληρούν προϋποθέσεις από το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο (το οποίο πριν κρίνει, μελετά τον ατομικό υπηρεσιακό φάκελο των υπό κρίσει υπαλλήλων) και ο Δήμαρχος τους ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ στα τμήματα όπως αυτός επιθυμεί, λαμβάνοντας υπόψη του τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας(Ο.Ε.Υ.) και τις υπηρεσιακές ανάγκες του Δήμου, οπότε ουδέποτε έκανε ο ίδιος κάποιους προϊσταμένους που δεν το δικαιούνταν.

Επιπλέον σας γνωρίζω ένα μόνο γεγονός που συνέβη παλαιότερα, εξαιτίας μερικών “ΑΧΑΡΙΣΤΩΝ” όπως ανέφερε ο πρώην Δήμαρχος, που εργάζονταν δίχως να τους υποχρεώσει κανένας, εκτός ωραρίου υπηρεσίας, δίχως αμοιβή(στο τμήμα εξόδων οι: Παυλόγλου Κωνσταντίνος και Σιουσιουλούδης Θωμάς, στο τμήμα εσόδων οι: Καραβιώτης Θωμάς και Παυλίδης Φώτιος, με ευθύνη του τότε προϊσταμένου Οικονομικής Υπηρεσίας Σπανίδη Κωνσταντίνου), έλαβε δημόσια συγχαρητήρια από τον τότε Υπουργό Εσωτερικών κ. Σκανδαλίδη Κωνσταντίνο, κατά το συνέδριο της Κ.Ε.Δ. Κ.Ε.τότε (Κ.Ε.Δ. Ε. σήμερα), ενώπιον Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και λοιπών υπηρεσιακών παραγόντων που συμμετείχαν στο συνέδριο, λέγοντας του ότι  “… αν και μικρός Δήμος εφαρμόσατε πανελλαδικά πρώτοι σωστά το διπλογραφικό λογιστικό σύστημα”.

Πρέπει επίσης να γνωρίζει ότι η αχαριστία είναι από τα μεγαλύτερα αδικήματα που διαπράττει κάποιος, δεν περιλαμβάνεται στον ποινικό κώδικα, δεν μεταβιβάζεται, δεν κληρονομείτε, δε συγχωρείται και δεν εξομολογείται».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ