Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔεμέτη Φωτεινή: Μια αναφορά του ΣΔΟΕ ονομάστηκε πόρισμα

Δεμέτη Φωτεινή: Μια αναφορά του ΣΔΟΕ ονομάστηκε πόρισμα

Η κυρία Φωτεινή Δεμέτη, διευθύντρια προσωπικού του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ζήτησε και έλαβε τον λόγο κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 28ης Ιανουαρίου 2020. Η κυρία Δεμέτη είπε πως μια αναφορά του ΣΔΟΕ ονομάστηκε πόρισμα και συνέχισε λέγοντας:

«Η αναφορά μάλιστα έγραφε στην τελευταία της σελίδα ότι η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει την αποτίμηση της ζημιάς και της ευθύνης αν υπάρχει. Αυτό το πράγμα ονομάστηκε πόρισμα και δόθηκε στο κανάλια για να διασυρθεί ο δήμος. Όλοι υποψιαζόμαστε πώς διέρρευσε.

Δήμος της ρεμούλας. Τρύπα 14 εκατομμυρίων ευρώ. Δυσοσμία σκανδάλων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Εμείς σαν υπάλληλοι πηγαίναμε σε άλλες υπηρεσίες και μας κοιτούσαν με μισό μάτι. Εγώ ποτέ μου δεν θεώρησα ότι δουλεύω σε έναν δήμο της ρεμούλας ή σε έναν τόπο σκανδάλων».

Στη συνέχεια η κυρία Δεμέτη είπε ότι δεν υπάρχουν καταδικαστικά πορίσματα και καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, αλλά παρ’ όλο το ότι δεν υπήρχαν δεν τηρήθηκε το τεκμήριο της αθωότητας για όσους κρεμάστηκαν στα μανταλάκια και ακόμα περισσότερο δεν τηρήθηκε το τεκμήριο της αθωότητας για τον ίδιο τον δήμο.

Η κυρία Δεμέτη ολοκλήρωσε την τοποθέτησή της λέγοντας ότι η Δικαιοσύνη πρόσφατα αποφάσισε και έστειλε αυτήν την υπόθεση στο αρχείο.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ