Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑντί να ζητήσουν συγνώμη χαρακτηρίζουν κωμωδία τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου!

Αντί να ζητήσουν συγνώμη χαρακτηρίζουν κωμωδία τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου!

Είναι αμετανόητοι. Δεν έχουν καμία διάθεση να ζητήσουν συγνώμη. Αφού οι καταγγελίες τους η μία μετά την άλλη καταπίπτουν και αποδεικνύονται αβάσιμες, όχι μόνο δεν ζητούν συγνώμη αλλά χαρακτηρίζουν κωμωδία τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 28ης Ιανουαρίου 2020. Το θράσος τους δεν έχει όρια. Έσυραν κόσμο στα δικαστήρια χωρίς στοιχεία, ταλαιπώρησαν αιρετούς και δημοτικούς συμβούλους, έδωσαν τροφή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σπιλώσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου και αντί να ζητήσουν συγνώμη, μιλάνε για κωμωδία.

Γιατί ήταν κωμωδία η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 28ης Ιανουαρίου 2020; Γιατί, όπως ισχυρίζονται, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έδωσε τον λόγο σε κάποιους οι οποίοι υποτίθεται ήταν θιγόμενοι! Ποιοι ήταν αυτοί οι κάποιοι; Οι πρώην δήμαρχοι Χατζηβρέττας και Λαφαζανίδης, ο πρώην διευθυντής του δήμου Παναγιώτης Χαλκίδης, οι νυν διευθύντριες του δήμου Δεμέτη και Υδραίου, η πρώην δημοτική σύμβουλος του δήμου Αγαθαγγελίδου Ανατολή, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης Τσαγγάρης Γιώργος, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Αλέξανδρος Μανδαλιανός! Και μόνο η απαξιωτική έκφραση «κάποιοι» για τους παραπάνω φανερώνει την αξία αυτών που τους αποκαλούν έτσι. Αυτοί οι κάποιοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχουν ή είχαν στα χέρια τους τη λειτουργία του δήμου και δεν τους λες «κάποιους»! Είναι δυνατόν να χαρακτηρίσεις «κάποιους» δύο πρώην δημάρχους; Και αν δεν μιλούσαν αυτοί όλοι, οι οποίοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ταλαιπωρήθηκαν από τις καταγγελίες, ποιος θα μιλούσε; Τελικά μεγάλη η χάρη ορισμένων που νομίζουν ότι εκτός από τους ίδιους όλοι οι άλλοι είναι κάποιοι!

Ο εκπρόσωπος της ΕΔΟΘ δεν ήταν κάποιος; Κουβέντα δεν είπε ο εκπρόσωπος της ΕΔΟΘ για την πολύ σοβαρή καταγγελία του κυρίου Τσαγγάρη ότι η ΕΔΟΘ δεν συνεδρίασε για να βγάλει αυτήν την ανακοίνωση συμπαράστασης στους εργαζομένους που στέλνει στα δικαστήρια ο δήμος. Αλλά ο εκπρόσωπος της ΕΔΟΘ δεν είπε κουβέντα και στις ερωτήσεις των άλλων εργαζομένων που τον ρωτούσαν γιατί δεν συμπαραστάθηκε η ΕΔΟΘ και σε αυτούς. Είναι χρήσιμο να αναφέρουμε ότι ο εκπρόσωπος της ΕΔΟΘ μίλησε χωρίς την παρουσία αυτών στους οποίους ήρθε να συμπαρασταθεί, αφού εκείνοι είπαν πρώτοι αυτά που ήθελαν να πουν και έφυγαν. Άφησαν δηλαδή μόνο του στην αίθουσα αυτόν που ήρθε να τους συμπαρασταθεί και έφυγαν! Σ’ εμάς αυτό το γεγονός φαίνεται κωμικό κι όχι η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μόνο κωμωδία δεν ήταν. Κωμωδία παίζουν τώρα αυτοί οι οποίοι απέτυχαν στα θρίλερ που έστησαν περί ενός δήμου απαρτιζομένου από Αλ Καπόνε! Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν πάρα πολλή καλή και εξήχθησαν συμπεράσματα. Κάποιοι νόμιζαν ότι αυτή η ιστορία των καταγγελιών θα συνεχίσει εις τους αιώνας των αιώνων. Δυστυχώς γι’ αυτούς στη συνεδρίαση αυτή του δημοτικού συμβουλίου έπεσαν οι πολιτικοί τίτλοι τέλους στην υπόθεση των καταγγελιών, αφού μόνο η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ έμεινε να υπερασπίζει τις καταγγελίες και τους καταγγέλλοντες και αν κάτι δεν είναι έτσι όπως το γράφουμε μπορούν οι αγαπητοί δημοτικοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ να μας διορθώσουν, αφού είναι αλήθεια πως πολύ μπουρδούκλωναν τα πράγματα στις ομιλίες τους.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

Τα συμπεράσματα βγήκαν από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου
Άψογη διαδικασία από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ