Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΧαλκίδης Παναγιώτης: Για ποιες κόκκινες γραμμές μιλάει ο κύριος Καμαρινός;

Χαλκίδης Παναγιώτης: Για ποιες κόκκινες γραμμές μιλάει ο κύριος Καμαρινός;

Δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο πρώην διευθυντής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, νυν συνταξιούχος και πολυπαθαθών από καταγγελίες, Παναγιώτης Χαλκίδης , απαντώντας στην έκκληση του Γιάννη Καμαρινού να κοιτάξουν όλοι το καλό του δήμου και να τραβήξουν μια κόκκινη γραμμή στα όσα συνέβησαν. Ο κύριος Χαλκίδης στη δήλωσή του είπε τα παρακάτω:

«Στις 7 Ιανουαρίου 2020 δύο εν ενεργεία υπάλληλοι του δήμου σύρθηκαν στα δικαστήρια μετά από καταγγελίες αυτών που υπερασπίζεται ο κύριος Καμαρινός. Οι δύο συνάδελφοι σύρθηκαν στα δικαστήρια γιατί είχαν ακολουθήσει τις εντολές του κυρίου Καμαρινού, ως αντιδημάρχου Παιδείας. Γιατί ο κύριος Καμαρινός δεν ήταν στα δικαστήρια, όπως ήταν άλλες παρατάξεις, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους κατηγορούμενους; Γιατί ήταν του Αϊ Γιαννιού και γιόρταζε; Γιατί δείχνει ευαισθησία γι’ αυτούς που έκαναν τις καταγγελίες κι όχι γι’ αυτούς που καταγγέλθηκαν;

Στις 7 Ιανουαρίου παραδόθηκε μήνυση στον πρώην δημοτικό σύμβουλο Αλέξανδρο Μανδαλιανό γιατί σχολίασε, σε πολιτικά πλαίσια, τις μέχρι τώρα μηνήσεις και αγωγές σε βάρος αιρετών και υπαλλήλων του δήμου. Με τον τρόπο και για τους λόγους που γίνονται οι μηνύσεις και οι αγωγές στο δήμο μας εναντίον πολιτικών προσώπων, στην κεντρική πολιτική σκηνή θα είχαν εξαφανιστεί όλοι οι πολιτικοί.

Την Παρασκευή που μας πέρασε, τρεις εργαζόμενοι και δυο αιρετοί βρέθηκαν στο δικαστήριο κατηγορούμενοι για ψευδορκία. Στο δικαστήριο οδηγήθηκαν από έναν εξ’ αυτών που θέλουν να δούμε όλοι μαζί το καλό του δήμου και να τραβήξουμε κόκκινες γραμμές. Γιατί ο κύριος αυτός, ως δείγμα της πρόθεσης για τράβηγμα κόκκινων γραμμών, δεν απέσυρε την μήνυση;

Για την ανάπλαση της οδού Επτανήσου έχουν κληθεί από τον εισαγγελέα δεκάδες αιρετοί, αλλά και υπάλληλοι. Αυτές τις ημέρες κλήθηκαν κι άλλοι. Βρισκόμαστε ένα βήμα από το να κληθεί για κατάθεση ο μακαρίτης Σταμάτης Διονυσίου.

Για ποιες κόκκινες γραμμές μιλάει λοιπόν ο κύριος Καμαρινός; Μονομερείς θα είναι αυτές οι κόκκινες γραμμές; Ζητάει δηλαδή ο κύριος Καμαρινός από τους ανθρώπους που υπέστησαν ταλαιπωρία και συκοφαντία να συνεχίσουν να υφίστανται ταλαιπωρία και διασυρμό χωρίς να αντιδρούν; Γιατί όλες οι ενέργειες, ακόμα και των τελευταίων ημερών, αυτών που υπερασπίζεται ο κύριος Καμαρινός μόνο διάθεση για τράβηγμα κόκκινων γραμμών δεν δείχνουν».

Δημητρίου Δροσιά: Ο λόγος που βάλτωσε ο δήμος είναι η ασχολία με τις καταγγελίες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ