Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΕνίσχυση Συσσιτίων από την Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού

Ενίσχυση Συσσιτίων από την Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού

Στο πλαίσιο των τοπικών κοινωνικών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού, ολοκληρώθηκε η δράση συγκέντρωσης τροφίμων για την ενίσχυση των δύο συσσιτίων των ενοριών Αγίου Γεωργίου και Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, οι οποίες καθημερινά σιτίζουν μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας που αδυνατούν να καλύψουν ακόμη και τις καθημερινές ανάγκες διατροφής τους.

Κλιμάκιο αποτελούμενο από τους Κοινοτικούς Συμβούλους Ελευθερίου Κορδελιού: κ. Καπνοπούλου, Τσίπη, Μολδοβανίδου, Στεφανίδη, Σκορδαλού και με επικεφαλής  τον Πρόεδρο Πέτρο Μεσθανεύς παρέδωσαν τα τρόφιμα στους προϊσταμένους ιερείς των Ναών Μεταμόρφωση του Σωτήρος π. Γεώργιο Παπαδόπουλο και Αγίου Γεωργίου π. Χαράλαμπο Κοτζιακεχίδη.
«Μακάρι η ποσότητα των τροφίμων να ήταν μεγαλύτερη, αλλά και αυτή είναι αρκετή για να στείλουμε ένα μήνυμα στήριξης στο μεγάλο, δύσκολο και καθημερινό έργο που επιτελούν οι ενορίες μας και ένα μήνυμα αλληλεγγύης και τους άπορους, άνεργους και ασθενείς συνανθρώπους – θύματα της οικονομικής κρίσης οι οποίοι υποστηρίζονται από τα συσσίτια. Η Κοινότητα μας υλοποίησε την οδηγία του Δημάρχου μας Κλεάνθη Μανδαλιανού, «Να ενδιαφερθούμε έμπρακτα για τον πλησίον μας» και θα την επαναλάβει και ενόψει του Πάσχα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά όλους τους συνδημότες μας, που από υστέρημα τους και όχι από το περίσσευμα τους ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στο πανανθρώπινο κάλεσμα της κοινότητας μας και εύχομαι ολόψυχα σε όλους να ΜΗΝ έρθουν ποτέ σ αυτήν τη δύσκολη θέση και ανάγκη που βιώνουν κάποιοι συνάνθρωποι μας» δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού Πέτρος Μεσθανεύς.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ