Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της Τρίτης!

Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της Τρίτης!

Ο Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της Τρίτης 28 Ιανουαρίου 2020, συνοδευόμενος από 26μελή αντιπροσωπεία βουλευτών και πρώην βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ! Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα θα είναι οι Μηταφίδης Τριαντάφυλλος, Αναγνωστοπούλου Αθανασία (Σία), Αντωνίου Χρήστος, Βάκη Φωτεινή, Γάκης Δημήτριος, Δημαράς Γεώργιος, Εμμανουηλίδης Δημήτριος, Θελερίτη Μαρία, Ιγγλέζη Αικατερίνη, Καββαδία Ιωαννέτα (Αννέτα), Καρασαρλίδου Ευφροσύνη (Φρόσω), Καστόρης Αστέριος, Κουράκης Αναστάσιος, Μιχελογιαννάκης Ιωάννης, Μουμουλίδης Θεμιστοκλής (Θέμης), Μπαλαούρας Γεράσιμος, Ουρσουζίδης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Αθανάσιος (Σάκης), Παπαδόπουλος Νικόλαος, Παρασκευόπουλος Νικόλαος, Παυλίδης Κωνσταντίνος, Σέλτσας Κωνσταντίνος, Στογιαννίδης Γρηγόρης, Τζούφη Μερώπη, Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος, Τσόγκας Γεώργιος.

Ο κύριος Τσίπρας θα ζητήσει τον λόγο από το Προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου προκειμένου να ζητήσει συγνώμη εκ μέρους των 26 βουλευτών και πρώην βουλευτών του, οι οποίοι θα τον συνοδεύουν και οι οποίοι διέσυραν και λάσπωσαν, με τις ερωτήσεις τους περί σκανδάλων στη Βουλή, αιρετούς και εργαζομένους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει συγνώμη αφού οι βουλευτές του χωρίς να ζητήσουν στοιχεία από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου, κατήγγειλαν στη Βουλή τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Θα ζητήσει συγνώμη γιατί οι βουλευτές του χωρίς να ενημερωθούν από τα τοπικά τους στελέχη και από τους δημοτικούς τους συμβούλους στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, διέσυραν τον δήμο. Θα ζητήσει συγνώμη γιατί τα σκάνδαλα για τα οποία ενδιαφέρθηκαν οι βουλευτές του αποδείχτηκαν ανύπαρκτα. Θα ζητήσει συγνώμη γιατί προσπάθησε να χρεώσει το τρίτο μνημόνιο που ψήφισε, ενώ εξελέγη τάζοντας ότι θα σκίσει τα δυο προηγούμενα, στα σκάνδαλα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Θα ζητήσει συγνώμη γιατί χρησιμοποίησε τις λάσπες των σκανδάλων για να κατηγορήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι έχει στο Πολιτικό Συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας δήμαρχο και πρώην δήμαρχο που ελέγχονται για σκάνδαλα, αναφερόμενος και πάλι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Θα ζητήσει συγνώμη πάνω απ’ όλα γιατί το κόμμα του, καίτοι αριστερό και φιλεργατικό, διέσυρε και λάσπωσε καλούς εργαζόμενους στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου προκειμένου να κάνει τη βρωμοδουλειά του που ήταν η ψήφιση νέων μνημονίων και η εφαρμογή των παλιών.

Πιστεύουμε ότι το Προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου θα δώσει τον λόγο στον κύριο Τσίπρα γιατί δεν είναι κακό να ακουστεί μέσα στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου το συγνώμη που χρωστάει ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου για τον διασυρμό υπολήψεων αιρετών και εργαζομένων. Άλλωστε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο ακριβώς γι’ αυτό υπέγραψε το αίτημα του κυρίου Καμαρινού να συζητηθεί το θέμα της απόσυρσης της αγωγής του δήμου σε βάρος των καταγγελλόντων. Ήθελε να γίνει αυτή η συζήτηση προκειμένου να παρουσιαστούν στο δημοτικό συμβούλιο ο Αλέξης Τσίπρας και οι 26 βουλευτές και πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να ζητήσουν συγνώμη.

Θεόφραστος Ασκλήπης

Η διοίκηση του δήμου πρέπει να πάρει πίσω τις αγωγές για το καλό του δήμου Κορδελιού Ευόσμου…
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που καταγγέλλουν τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου για σκάνδαλα!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ