Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣε πολεμική ατμόσφαιρα η προσεχής συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου;

Σε πολεμική ατμόσφαιρα η προσεχής συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου;

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου την προσεχή Τρίτη 28 Ιανουαρίου στις 7μμ, έχοντας ως πρώτο θέμα τη «λήψη απόφασης περί μη απαίτησης ή αξίωσης από το Δήμο Κορδελιού -Ευόσμου». Το θέμα αυτό αφορά σε αγωγές που έκανε ο δήμος σε βάρος όσων κατήγγειλαν αιρετούς και εργαζομένους του δήμου για σκάνδαλα. Στη συνεδρίαση αναμένεται να είναι παρόντες και αυτοί εναντίον των οποίων άσκησε ο δήμος ένδικα μέσα, αλλά και αυτοί οι οποίοι υπέστησαν τις δικαστικές διώξεις εξαιτίας των καταγγελιών, οπότε η αντιπαράθεση μάλλον είναι αναπόφευκτη, παρ’ όλο που το δημοτικό συμβούλιο, με τον νέο νόμο, δεν μπορεί να ασκήσει ή να άρει ένδικα μέσα αφού αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη της Οικονομικής Επιτροπής. Το θέμα εισάγεται προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο από τον κύριο Καμαρινό, ο οποίος συνέλεξε 15 υπογραφές προκειμένου να το εισαγάγει στην ημερήσια διάταξη και ο οποίος έχει από τον κανονισμό την υποχρέωση να το εισηγηθεί.

Κατά τα άλλα και αν ποτέ τελειώσει το πρώτο θέμα, το δημοτικό συμβούλιο θα συζητήσει άλλα 18 θέματα, όπως αποδοχή χρηματοδότησης για την αναβάθμιση των πληροφοριακών συστημάτων και των ασύρματων δικτύων του δήμου, αποδοχή χρηματοδότησης για την εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στα σχολεία, χορήγηση αδειών συμμετοχής στη θρησκευτική πανήγυρη του Ιερού Ναού των Τριών Ιεραρχών, διοικητική αποβολή σε βάρος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και άλλα.

Τα. Σ.

Καμαρινός Γιάννης: Να δούμε όλοι μαζί το καλό του δήμου
Η διοίκηση του δήμου πρέπει να πάρει πίσω τις αγωγές για το καλό του δήμου Κορδελιού Ευόσμου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ