Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑποζημίωση αυτοκινήτων από λακκούβες με ελαστικές διαδικασίες στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Αποζημίωση αυτοκινήτων από λακκούβες με ελαστικές διαδικασίες στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Όλοι οι δήμοι της χώρας για να αποζημιώσουν ζημιές που προκλήθηκαν σε οχήματα από κακοτεχνίες στο οδόστρωμα, πρέπει να τους προσκομιστεί βεβαίωση από την τροχαία, η οποία να συνταχθεί στο σημείο του συμβάντος κατά την ώρα του συμβάντος. Η διαδικασία αυτή δημιουργεί προβλήματα στους παθόντες γιατί δεν φτάνει που χάλασαν το αυτοκίνητό τους, πρέπει από πάνω να περιμένουν για αρκετή ή και πολλή ώρα την τροχαία προκειμένου να καταγράψει το συμβάν. Ο παθών δηλαδή πρέπει να καταπονηθεί σωματικώς και ψυχικώς αναμένοντας την τροχαία μετά από το πέσιμο στη λακκούβα, ειδάλλως οι δήμοι δεν τον αποζημιώνουν.

Κι αν ο παθών έχει δουλειά; Κι αν ο παθών επείγεται να φύγει από το σημείο του συμβάντος; Γίνεται να φύγει και να γυρίσει μίαν εταίραν ημέραν δια να καταγραφεί το ατύχημα; Στους άλλους δήμους δεν γίνεται. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου γίνεται, γιατί υπάρχει μια ελαστικότητα και μια ανεκτικότητα. Έπαθες ζημιά και έπρεπε να φύγεις από το σημείο του συμβάντος; Δεν έγινε και τίποτα αδελφέ. Πας μια δυο τρεις ημέρες μετά, φωνάζεις την τροχαία και ο δήμος σε αποζημιώνει χωρίς γραφειοκρατικές και ανελαστικές διαδικασίες. Νέα πνοή στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και στις αποζημιώσεις αυτοκινήτων από κακοτεχνίες στα οδοστρώματα!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ