Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤα Τμήματα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου έκοψαν τη βασιλόπιτά τους

Τα Τμήματα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου έκοψαν τη βασιλόπιτά τους

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και με την ευχή το 2020 να αποτελέσει έτος κορύφωσης των δράσεων κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους δημότες που έχουν ανάγκη, τα Τμήματα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου έκοψαν τη βασιλόπιτά τους.
“Εύχομαι το 2020  να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους, να είναι μια χρονιά που μέσα από τις δράσεις και τις υπηρεσίες μας θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στο δύσκολο έργο μας, ένα έργο ζωής και συνεχούς προσφοράς προς την τοπική κοινωνία και τους συνανθρώπους μας που  δοκιμάζονται” ανέφερε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ κ. Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου.

Η Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε τον Διευθυντή Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας Γιώργο Γκανάτσιο, τις Προϊστάμενες των τμημάτων Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας Δόμνα Ζαχαριάδου και Πόπη Γαλανάκη και όλους τους εργαζομένους που στελεχώνουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας για την αγαστή συνεργασία, και τους ευχήθηκε  καλή δύναμη ώστε με σκληρή δουλειά και συνεχή προσπάθεια να επιτευχθούν οι στόχοι του νέου έτους. “Με προσήλωση στο έργο και στην αποστολή μας, με σκληρή δουλειά και ομαδικότητα πάμε δυνατά ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να ανακουφίσουμε τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική και κοινωνική κρίση” κατέληξε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ κ. Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου.
 
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ