Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΥπάρχουν οικολόγοι κουκουλοφόροι;!

Υπάρχουν οικολόγοι κουκουλοφόροι;!

Υπάρχουν οικολόγοι που κάτω από την κουκούλα του οικολόγου κρύβουν κάποια εταιρεία ανανεώσιμης πηγής ενέργειας; Υπάρχουν και παραϋπάρχουν, υπάρχουν και αφελείς που τους ανέχονται. Θα ρωτήσει κανείς αν γνωρίζουμε κανέναν γιατί δεν μπορεί κάποιος να κατηγορεί γενικώς και αορίστως όλους τους οικολόγους και θα έχει δίκιο για την επισήμανσή του. Οι περισσότεροι οικολόγοι είναι άνθρωποι με αληθινές ανησυχίες για το περιβάλλον. Υπάρχουν όμως και οι λίγοι, οι ντίλερς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, οι σε διατεταγμένοι υπηρεσία κατήγοροι του λιγνίτη. Ο παπά Γκαμπόν είναι ένας τέτοιος.

Ο παπά Γκαμπόν, αφού προσπάθησε να φάει λάχανο αγωνιστές δημοσίους υπαλλήλους, προσπαθεί τώρα να φάει λάχανο τον λιγνίτη και τους υδρογονάνθρακες. Τι ρόλο παίζει; Σίγουρα καθοδηγείται από εταιρείες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Όσοι είναι γύρω του ας προσέξουν και ας πάψουν να παριστάνουν τους αφελείς. Ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να είναι αγωνιστής για κανένα περιβάλλον, αφού λειτουργεί με διαταγές, αφού είναι ο παπά Γκαμπόν! Ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία να συκοφαντήσει μετά τους αγωνιστές δημοσίους υπαλλήλους και το λιγνίτη και να οδηγήσει ανθρώπους με οικολογικές ευαισθησίες σαν πρόβατα στις κάνες των αφεντικών του.

Ο παπά Γκαμπόν δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα όργανο του συστήματος χωρίς καμιά απολύτως οικολογική ευαισθησία και γενικά χωρίς καμία άλλη ευαισθησία. Ο παπά Γκαμπόν είναι ένας αποδεδειγμένα ψεύτης και συκοφάντης, που στήνει υποθέσεις για χάρη του συστήματος το οποίο υπηρετεί και άρα δεν μπορεί να είναι ούτε οικολόγος, ούτε πολύ περισσότερο αγωνιστής. Τον παπά Γκαμπόν αν τον διατάξει το σύστημα θα μολύνει ολόκληρο τον πλανήτη και θα πάρει τα κεφάλια όλων όσων συμπορεύονται μαζί του στην οικολογία.

Γ. Παπαδ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ