Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓίνεται να διώκονται εργαζόμενοι και συνδικαλιστές κύριε Μπαλτά;

Γίνεται να διώκονται εργαζόμενοι και συνδικαλιστές κύριε Μπαλτά;

Ο κύριος Θεόδωρος Μπαλτάς, παίρνοντας το λόγο στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, ρώτησε αν είναι δυνατόν να διώκονται από το δήμο εργαζόμενοι και συνδικαλιστές! Εκπλαγήκαμε πραγματικά από την ερώτηση του κυρίου Μπαλτά και περιμέναμε να ρωτήσει άλλα τρία πράγματα, αλλά δεν τα ρώτησε.

Το ένα ήταν αν μπορούν εργαζόμενοι και συνδικαλιστές να διώκουν το δήμο για πράγματα τα οποία δεν έχουν να κάνουν με εργατικές διαφορές.

Το δεύτερο ήταν αν μπορούν εργαζόμενοι και συνδικαλιστές να διώκουν άλλους εργαζόμενους και συνδικαλιστές για πράγματα που δεν έχουν σχέση με τις ιδιότητές τους.

Το τρίτο ήταν αν μπορεί ένα κόμμα και μάλιστα αριστερό, όπως λέει ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι να διώκει, αλλά να διαπομπεύει και να σταυρώνει προκαταβολικά με ερωτήσεις του στη Βουλή εργαζομένους και συνδικαλιστές, οι οποίοι τελικά αποδεικνύονται αθώοι για όλα όσα κατηγορήθηκαν.

Αυτές τις ερωτήσεις βέβαια ο κύριος Μπαλτάς δεν τις έκανε τόσα χρόνια, γιατί να τις κάνει τώρα; Ο κύριος Μπαλτάς και ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουν πάντα τις ερωτήσεις που τους βολεύουν. Θα προσθέσουμε ένα ακόμα όμως ερώτημα, που θα έπρεπε να κάνει ο κύριος Μπαλτάς, αλλά αφού δεν το κάνει, θα το κάνουμε εμείς. Είναι δυνατόν να συζητάει το δημοτικό συμβούλιο για καταγγελίες σε βάρος εργαζομένων και συνδικαλιστών και να λέει ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ να ψιθυρίζει ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, χωρίς μέχρι τώρα να μας έχει πει πώς ακριβώς είναι;

Είναι δυνατόν κύριε Μπαλτά; Και κάνουμε τις ερωτήσεις με αυτόν τον τρόπο στον κύριο Μπαλτά επειδή είναι αυτός και δεν θέλουμε να τα χοντροκόψουμε.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ