Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητισμόςΑιχμηρά ΑθλητικάΕναντίον του ΠΑΟΚ μπορούν να παίζουν και τιμωρημένοι παίχτες!

Εναντίον του ΠΑΟΚ μπορούν να παίζουν και τιμωρημένοι παίχτες!

Από εδώ και πέρα οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ μπορούν να παίζουν και με παίχτες οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και κανονικά δεν μπορούν να συμμετέχουν στο παιχνίδι! Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να προσφύγει κατά ομάδων που του στέρησαν βαθμούς, παίζοντας με παίχτες που δεν δικαιούνταν να παίξουν.

Τα παραπάνω δεν είναι δική μας έμπνευση αλλά του ίδιου του ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Σαββίδης, γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμιά πρόθεση να κινηθεί για να πάρει το παιχνίδι με τον Άρη στα χαρτιά, μετά την εξέλιξη της απαγόρευσης μεταγραφών στον συμπολίτη από τη FIFA, και την ακύρωση του δελτίου του Ντουρμισάι, ο οποίος έπαιξε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Δηλαδή ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Άρη σ’ ένα παιχνίδι που κάποιος παίχτης έπαιξε παράνομα και δεν θα προσφύγει εναντίον του Άρη γιατί είναι πολύ large; Ή μήπως ο ΠΑΟΚ δεν θα προσφύγει γιατί η απαγόρευση των μεταγραφών από τη FIFA δεν μπορεί να αφορά ένα παιχνίδι στο οποίο ο παίχτης έπαιζε νόμιμα, αφού η ομάδα του Άρη στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είχε καμία απόφαση απαγόρευσης στα χέρια της και κανέναν λόγο να μην τον χρησιμοποιήσει;

Ο Γιώργος Σαββίδης είναι τόσο large που χαρίζει έτσι στον Άρη τρεις βαθμούς και το αήττητο, ενώ μπορεί να τα πάρει πίσω ή κάνει τον large γιατί ξέρει ότι δεν έπαιζε παράνομα ο Ντουρμισάι; Γιατί αν έπαιζε παράνομα και ο Σαββίδης είναι τόσο large τότε δικαίως οι ομάδες στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιούν και τιμωρημένους παίχτες!!

Πάντως ΠΑΟΚτσήδες που ξέρουμε εμείς θέλουν και τους τρεις βαθμούς και το αήττητο από το παιχνίδι με τον Άρη, αν ο Ντουρμισάι έπαιζε παράνομα. Γιατί αν δεν έπαιζε παράνομα όλα είναι τζάμπα extra large κουβέντες.

Άκης Τσουκαλάκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ