Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΝΕΑΣυνεστίαση της Επιτροπής Ειρήνης Θεσσαλονίκης

Συνεστίαση της Επιτροπής Ειρήνης Θεσσαλονίκης

Η Επιτροπή Ειρήνης Θεσσαλονίκης με δελτίο τύπου της ενημερώνει για την πραγματοποίηση της ετήσιας συνεστίασής της και καλεί σ’ αυτή. Η πρόσκληση της Επιτροπής είναι η παρακάτω:

«Η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης οργανώνει τη φετινή συνεστίασή της, την Κυριακή, 19 του Γενάρη, από ώρα 13:00 το μεσημέρι, στο κέντρο διασκέδασης «ΤΖΑΝΝΗΣ», στο δρόμο από Χαριλάου προς Θέρμη, στάση «Αστυνομία» της λεωφορειακής γραμμής №66 (από το τέρμα στο Πάρκο Νέας Ελβετίας, στη Χαριλάου).

Η ΕΔΥΕΘ καλεί τα μέλη και τους φίλους της στην ετήσια συνάντηση – συνεστίαση, με εκλεκτούς μεζέδες και καλό κρασί, με πολύ κέφι και ζωντανή μουσική να ανανεώσουμε την υπόσχεσή μας για συνέχιση του κοινού μας αγώνα.

Στις δύσκολες κι επικίνδυνες στιγμές, που περνάει ο λαός μας και οι λαοί όλης της περιοχής, είναι απόλυτα αναγκαία η συσπείρωση των εργαζόμενων και της νεολαίας, του κάθε ανθρώπου καλής θέλησης στον αγώνα ενάντια στο σάπιο ιμπεριαλισμό και στους πολέμους, που ασταμάτητα γεννάει. Ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους.

Σ’ αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να λείψει κανείς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ