Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔριμεία επίθεση της Έλενας Ακρίτα στον Γιάννη Καμαρινό…

Δριμεία επίθεση της Έλενας Ακρίτα στον Γιάννη Καμαρινό…

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε η Έλενα Ακρίτα στον Γιάννη Καμαρινό, μία ημέρα μετά την ονομαστική του εορτή, εξαιτίας μίας ανάρτησής του στο facebook που την αφορούσε. Η ανάρτηση του Γιάννη Καμαρινού είναι η εξής:

Στη δριμεία επίθεση που εξαπέλυσε η Έλενα Ακρίτα στον Γιάννη Καμαρινό με ανάρτησή της στο facebook γράφει τα εξής: «Θεια είσαι και φαίνεσαι, που θα με πεις θεια, ενώ θα μπορούσα να είμαι η κόρη σου. Μπάρμπα έ μπάρμπα που επειδή κυκλοφορείς με μηχανή νομίζεις ότι είσαι teenager! Και βέβαια έχω άποψη. Εγώ ξέρω και τα μικρά ονόματα του Ροσίνι, του Παβαρότι, του Ρόσι, του Ιφναγκέλ. Εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει «αισθητική Μικρούτσικου», όπως δεν υπάρχει αισθητική Ξενάκη ή Αλμπινόνι, Σκαλκώτα ή Βαμβακάρη. Ποιος είσαι εσύ που θα πεις σε μια Έλενα Ακρίτα «φτάνει πια»; Αλλά έχεις δίκιο ότι πολύ ασχολήθηκα με τον Χωμενίδη. Θα τον αφήσω και θα πιάσω εσένα στο στόμα μου για να μάθεις. Ξεκαβάλα το καλάμι. Επειδή υπάρχουν κάτι ηλίθιοι εκεί στο δήμο σας αγκίδες ή ακρίδες ή όπως διάολο τους λένε και σε βγάζουν συνεχώς τον πιο δυνατό κρίκο του δημοτικού συμβουλίου, νομίζεις ότι είσαι κιόλας; Στο δικό μου «αδύναμο κρίκο» πάντα θα έπαιρνες δρόμο πρώτος, γιατί είσαι με διαφορά ο πιο αδύναμος κρίκος και εκτός αυτού θα μπορούσες να είσαι και ο προπάππος μου. Άκου εκεί να με πει θεια ο Καμαρινός. Δεν το χωράει ο νους μου! Δρόμο λοιπόν, έξω από δω γιατί είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος!».

Τσάρλυ

ΥΓ1. Η ανάρτηση του Γιάννη Καμρινού είναι πραγματική, η απάντηση όμως της Έλενας Ακρίτα προφανώς και είναι σατιρική προσέγγιση δική μας.

ΥΓ2. Χρόνια πολλά στον Γιάννη Καμαρινό για την ονομαστική του εορτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ