Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητισμόςΑιχμηρά ΑθλητικάΤο πρωτάθλημα είναι στημένο για να το πάρει ο ΠΑΟΚ…

Το πρωτάθλημα είναι στημένο για να το πάρει ο ΠΑΟΚ…

Ποια μεγαλύτερη απόδειξη ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο από αυτό που έδειξε ο τηλεοπτικός φακός; Χθες στην τελετή αγιασμού των υδάτων κυβερνητική βουλευτής διόρθωνε σε απευθείας μετάδοση τη γραβάτα του Ιβάν Σαββίδη.

Τα παραπάνω θα φώναζαν σε όλους τους τόνους τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αν κυβερνητική βουλευτής διόρθωνε τη γραβάτα του Ιβάν Σαββίδη. Η κυβερνητική βουλευτής όμως διόρθωνε, κατά την τελετή αγιασμού των υδάτων, τη γραβάτα του Βαγγέλη Μαρινάκη κι έτσι σήμερα είναι απλά Τρίτη 7 Ιανουαρίου και γιορτάζουν οι Γιάννηδες και οι Γιάννες.

Αφού η κυβερνητική βουλευτής διόρθωνε τη γραβάτα του Μαρινάκη, το καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παναθηναϊκό μια ημέρα πριν, ήταν απλά Κυριακή 5 Ιανουαρίου. Αν το φτιάξιμο της γραβάτας του Σαββίδη από κυβερνητικό βουλευτή γινόταν μια ημέρα μετά από ένα τέτοιο πέναλτι, που δεν δόθηκε σε βάρος του ΠΑΟΚ, θα ήταν στήσιμο, θα ήταν παράγκα, θα ήταν έγκλημα.

Στον επόμενο τόνο μπορεί να δούμε την κυβερνητική βουλευτή να διορθώνει και τη γραβάτα του Καραπαπά. Ευτυχώς ο Τσουκαλάς δεν φοράει γραβάτα γιατί η μανδάμ θα διόρθωνε και τη γραβάτα εκεινού.

Άκης Τσουκαλάκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ