Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤομεάρχης Αθλητισμού της Ελληνικής Λύσης ο συντοπίτης μας Χαράλαμπος Παναγιωτίδης!

Τομεάρχης Αθλητισμού της Ελληνικής Λύσης ο συντοπίτης μας Χαράλαμπος Παναγιωτίδης!

Μεγάλη τιμή για τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου! Ο συντοπίτης μας Χαράλαμπος Παναγιωτίδης ορίστηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης τομεάρχης Αθλητισμού του κόμματος. Εμείς το μάθαμε από μία ανάρτηση στο facebook του ίδιου του τομεάρχη και αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που είναι από τον τόπο μας και που, σε περίπτωση που ο κύριος Βελόπουλος γίνει πρωθυπουργός, εκείνος θα γίνει υπουργός Αθλητισμού.

Θα νοιώθαμε ακόμα μεγαλύτερη χαρά αν μαθαίναμε ότι τομεάρχης Πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης είναι ο επίσης συντοπίτης μας Γεώργιος Κομνηνός, γιατί τότε κι εκείνος σε περίπτωση διακυβέρνησης της Ελληνικής Λύσης θα διοριστεί υπουργός Πολιτισμού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, σε περίπτωση που η Ελληνική Λύση γίνει κυβέρνηση, μία συντοπίτισσά μας, με πλούσια εμπειρία στην εκπαίδευση και συγκεκριμένα στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, θα διοριστεί ειδική σύμβουλος παιδείας, εάν δεν διοριστεί υπουργός Παιδείας!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ