Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠερίεργο καρφί του Γιώργου Μαξούρα προς Καμαρινό και Σούλα…

Περίεργο καρφί του Γιώργου Μαξούρα προς Καμαρινό και Σούλα…

Ένα πολύ περίεργο καρφί «πέταξε» ο Γιώργος Μαξούρας, πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου για τον προϋπολογισμό του 2020. Ο κύριος Μαξούρας σε μια παρέμβαση του κυρίου Καμαρινού και συγκεκριμένα στην κουβέντα του ότι «όταν ήμασταν καλά με τον κύριο Σούλα», φώναξε «όπως τώρα». Τη μομφή αυτή που ξεστόμισε ο κύριος Μαξούρας την απευθύνουν σε Σούλα και Καμαρινό, όλοι όσοι αναρωτιούνται γιατί δεν τα βρήκαν όσο ήταν στη διοίκηση για να μην διαλύσουν τον δήμο.

Αλλά δεν ήταν μόνο η κουβέντα που «πέταξε» ο κύριος Μαξούρας καθήμενος στις θέσεις του κοινού κι όχι των δημοτικών συμβούλων. Ήταν το γεγονός ότι σε όλη τη συνεδρίαση ήταν πολύ σκεπτικός και προτίμησε την περισσότερη ώρα να κάθεται με το κοινό κι όχι ανάμεσα στην παράταξή του στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. Ήταν τόση η ώρα που καθόταν με το κοινό, ώστε όταν αποχωρούσε ο κύριος Σούλας και απευθύνοντάς του το λόγο τού είπε: «νόμισα ότι είχες φύγει».

Μήπως ο Γιώργος Μαξούρας έχει πικραθεί από τους χειρισμούς της παράταξής του; Μήπως δεν συμφωνεί, με βάση την κουβέντα που ξεστόμισε, με τη σύμπλευση της παράταξής του με αυτήν του κυρίου Καμαρινού; Μήπως έτσι ανοίγει και ο δρόμος για την προσέγγισή του με την παράταξη Μανδαλιανού; Μην ξεχνάμε ότι με νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες μέρες ο δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός, μπορεί να ορίσει τρεις νέους αντιδημάρχους…

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ