Μεγάλη επιτυχία και του φετινού ετήσιου χορού του Συλλόγου Ποντιών Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή»

0
20
TEST

Το παρακάτω δελτίο τύπου εξέδωσε ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» για τον επιτυχημένο ετήσιο χορό του:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα δεξιώσεων “Konstantinos Exclusive”.

Ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου “Παναγία Κρεμαστή” ευχαριστεί θερμά τους καλλιτέχνες Μπάμπη Ιορδανίδη, Γιάννη Δασκουλίδη, Κώστα Καλούση, Γιώργο Μωυσιάδη, Κώστα Σαβιολάκη, Γιώργο Παπαδόπουλο, Σοφία Χινιτίδου, Γιώργο Παντελίδη , Άκη Γεωργιάδη. Ευχαριστεί επίσης  τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν, τους χορηγούς και όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η εκδήλωση. Ιδιαιτέρως χαρήκαμε τα μικρά  μέλη μας   Θεοδοσιάδη Δημήτρη και  Παναγιώτη Ρηγινό στη λύρα  και  Ναταλία Βασιλειάδη στο νταούλι  που συνόδευσαν τα παιδικά   χορευτικά .

Ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου “Παναγία Κρεμαστή” ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου Κλεάνθη Μανδιαλιανό, την αντιδήμαρχο Πολιτισμού  Παμπουκίδου Αθήνα, τον δημοτικό σύμβουλο Κορδελιού –Ευόσμου Κυριακίδη Γρηγόριο, τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Κορδελιού Ευόσμου Λεωνίδα Ναθαναηλίδη καθώς  τους συλλόγους και φορείς  που μας τίμησαν με την παρουσία τους.   

Κατά τον ετήσιο χορό ο σύλλογος βράβευσε τους χορευτές του που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επίσης βράβευσε τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής και μέλη του συλλόγου Μουμουλίδη Σταύρο και Αμοιρίδου Σοφία για τη συνεισφορά τους στην εκπόνηση και έκδοση της μελέτης  “Ο ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΩΣ ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ”. Τέλος βράβευσε τα μέλη του συλλόγου  Βαρυτιμιάδου Ελευθερία –Βιοτεχνία Κεντημάτων παραδοσιακών φορεσιών   και Καλουζίδου Αναστασία –Αρτοποιείο «Άρτος Γλυκύτατος» για τη συνεχή στήριξή τους στις δραστηριότητές του συλλόγου.

Ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου “Παναγία Κρεμαστή” σας εύχεται καλές γιορτές και σας καλεί να πλαισιώσετε το εθιμικό δρώμενο των Μωμόγερων που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Εύοσμο το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου  και θα ξεκινήσει στις 11 η ώρα από τα γραφεία του συλλόγου».